Broilerimureke - Yhteishyvä

Broilerimureke

???
Annokset
6
Murekkeesta tulee mehevä, kun kypsennät sen uunipellillä vesihauteessa.
Jaa Somessa

Ainekset

800 g
Broilerin jauhelihaa
100 g
Parmesaaniraastetta
1 kpl
Iso sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 dl
Ranskankermaa
1 dl
Vettä
1 dl
Korppujauhoja
1 kpl
Kananmuna
2 tl
Suolaa
2 - 3 tl
Yrttimaustesekoitusta (provencal)
1/2 tl
Mustapippuria
3 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Raastettua sitruunankuorta

PINNALLE

2 rkl
Voisulaa
1/2 tl
Paprikajauhetta
1 rkl
Korppujauhoja

Näin teet

1

Silppua sipuli. Kuullota sipulisilppu ja puserretut valkosipulinkynnet pehmeäksi öljytilkassa. Sekoita kaikki ainekset. Anna tekeytyä hetki. Pane taikina leivinpaperilla peitettyyn pitkulaiseen vuokaan. Sivele mureke paprikalla maustetulla voisulalla, ripottele pinnalle korppujauhoja. Kypsennä mureke vesihauteessa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia. Peitä pinta löyhästi leivinpaperilla ja poista paperi paistamisen loppupuolella.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2017
Muokattu: 27.10.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g49 g
Proteiinia32 g194 g
Rasvaa25 g148 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj1620 9722
Energiaa kcal387 2322

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 1 dl Vettä

  • 2 tl Suolaa

  • 2 - 3 tl Yrttimaustesekoitusta (provencal)

  • 0,5 tl Mustapippuria

  • 3 rkl Sitruunamehua

  • 1 tl Raastettua sitruunankuorta

  • 0,5 tl Paprikajauhetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g49 g
Proteiinia32 g194 g
Rasvaa25 g148 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj1620 9722
Energiaa kcal387 2322

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 1 dl Vettä

  • 2 tl Suolaa

  • 2 - 3 tl Yrttimaustesekoitusta (provencal)

  • 0,5 tl Mustapippuria

  • 3 rkl Sitruunamehua

  • 1 tl Raastettua sitruunankuorta

  • 0,5 tl Paprikajauhetta

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.