Ruskista jauheliha kattilassa kuumennetussa öljyssä. Lisää ruskistamisen lopulla sipulisilppu ja anna kuullottua. Mausta seos pippurilla ja yrttisuolalla. Sekoita korppujauhe ruokakermaan ja lisää jauhelihaseokseen. Sekoita joukkoon hienonnetut tomaatit. Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa ja koverra molemmista puolikkaista sisus. Leikkaa kurpitsan puolikkaiden pohjista viipaleet niin, että puolikkaat pysyvät kypsennettäessä paikoillaan ja pane uuninkestävälle vadille. Lusikoi täyte kurpitsoille ja kypsennä uunissa 175 asteessa 15 minuuttia. Lisää täytteiden päälle juustoraastetta ja kuorruta uunissa 225 asteessa 10 minuuttia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.