Broilerinlihan marinointi - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broilerinlihan marinointi

???
Kappaleita
1
Jaa Somessa

Ainekset

MARINADI

1/2 dl
Öljyä
1/2 dl
Valkoviiniä tai valkoviinietikkaa
2 - 3 rkl
Ketsuppia
1/2 kpl
Sitruunan mehu ja kuori
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Valkopippuria ja paprikaa
1/2 - 1 tl
Currya
1 tl
Rakuunaa tai salviaa

Näin teet

Ota kaikki ainekset esille. Sekoita niistä marinadi.
1

Ota kaikki ainekset esille. Sekoita niistä marinadi.

Voitele broilerinpalat hyvin seoksella joka puolelta ja laita isoon kulhoon tai pakastepussiin.
2

Voitele broilerinpalat hyvin seoksella joka puolelta ja laita isoon kulhoon tai pakastepussiin.

Kaada loput marinadista kulhoon tai pussiin, jos sitä jää jäljelle. Peitä kulho paperilla ja laita sen päälle kevyt paino. Mausta broileria jääkaapissa yön yli.
3

Kaada loput marinadista kulhoon tai pussiin, jos sitä jää jäljelle. Peitä kulho paperilla ja laita sen päälle kevyt paino. Mausta broileria jääkaapissa yön yli.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste
Julkaistu: 30.5.2005
Muokattu: 15.5.2019