Broilerinlihan marinointi | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broilerinlihan marinointi

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

marinadi

1/2 dl
Öljyä
1/2 dl
Valkoviiniä tai valkoviinietikkaa
2 - 3 rkl
Ketsuppia
1/2 kpl
Sitruunan mehu ja kuori
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Valkopippuria ja paprikaa
1/2 - 1 tl
Currya
1 tl
Rakuunaa tai salviaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

Ota kaikki ainekset esille. Sekoita niistä marinadi.
1

Ota kaikki ainekset esille. Sekoita niistä marinadi.

Voitele broilerinpalat hyvin seoksella joka puolelta ja laita isoon kulhoon tai pakastepussiin.
2

Voitele broilerinpalat hyvin seoksella joka puolelta ja laita isoon kulhoon tai pakastepussiin.

Kaada loput marinadista kulhoon tai pussiin, jos sitä jää jäljelle. Peitä kulho paperilla ja laita sen päälle kevyt paino. Mausta broileria jääkaapissa yön yli.
3

Kaada loput marinadista kulhoon tai pussiin, jos sitä jää jäljelle. Peitä kulho paperilla ja laita sen päälle kevyt paino. Mausta broileria jääkaapissa yön yli.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste
Julkaistu: 30.5.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.