Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broilerinlihan marinointi

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

Marinadi

1/2 dl
Öljyä
1/2 dl
Valkoviiniä tai valkoviinietikkaa
2 - 3 rkl
Ketsuppia
1/2 kpl
Sitruunan mehu ja kuori
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Valkopippuria ja paprikaa
1/2 - 1 tl
Currya
1 tl
Rakuunaa tai salviaa

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Ota kaikki ainekset esille. Sekoita niistä marinadi.

2

Voitele broilerinpalat hyvin seoksella joka puolelta ja laita isoon kulhoon tai pakastepussiin.

3

Kaada loput marinadista kulhoon tai pussiin, jos sitä jää jäljelle. Peitä kulho paperilla ja laita sen päälle kevyt paino. Mausta broileria jääkaapissa yön yli.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste
Julkaistu: 30.5.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.