Broilerinlihan marinointi

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa

Marinadi

1/2 dlöljyä
1/2 dlvalkoviiniä tai valkoviinietikkaa
2 - 3 rklketsuppia
1/2 kplsitruunan mehu ja kuori
1 tlsuolaa
1/2 tlvalkopippuria ja paprikaa
1/2 - 1 tlcurrya
1 tlrakuunaa tai salviaa

Valmistus

  1. Ota kaikki ainekset esille. Sekoita niistä marinadi.
    1

    Ota kaikki ainekset esille. Sekoita niistä marinadi.

  2. Voitele broilerinpalat hyvin seoksella joka puolelta ja laita isoon kulhoon tai pakastepussiin.
    2

    Voitele broilerinpalat hyvin seoksella joka puolelta ja laita isoon kulhoon tai pakastepussiin.

  3. Kaada loput marinadista kulhoon tai pussiin, jos sitä jää jäljelle. Peitä kulho paperilla ja laita sen päälle kevyt paino. Mausta broileria jääkaapissa yön yli.
    3

    Kaada loput marinadista kulhoon tai pussiin, jos sitä jää jäljelle. Peitä kulho paperilla ja laita sen päälle kevyt paino. Mausta broileria jääkaapissa yön yli.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä