Murskaa anjovikset haarukalla ja sekoita jogurtin joukkoon. Lisää parmesaaniraaste, sitruunamehu ja hunaja tai sokeri. Mausta mustapippurilla ja halutessasi tilkalla worcesterkastiketta. Kastike sopii esim. kana- ja katkarapusalaattien kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
86
364
5,0 g
3,0 g
6,0 g
6,0 g
—
4,0 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 - 3 rkl Raastettua parmesaania,
Mustapippuria,
(tilkka worcesterkastiketta).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli