Carbonara-kesäkurpitsavuoka | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Carbonara-kesäkurpitsavuoka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Pastaa, esim. farfalle
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Kesäkurpitsa
1 kpl
Pekonia (170 g)
Rouhittua mustapippuria
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Ruokakermaa
1 dl
Maitoa
1 dl
Juustoraastetta
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipulit. Halkaise kesäkurpitsa ja leikkaa pieniksi paloiksi. Paahda kesäkurpitsapaloja kuivalla pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Nosta kesäkurpitsat pannulta syrjään.Hienonna pekoni ja paahda kuivalla pannulla rapeaksi. Lisää joukkoon sipulit ja anna hetken pehmetä. Sekoita joukkoon kesäkurpitsat ja mausta seos rouhitulla mustapippurilla.Valuta pasta ja kaada kerroksittain voideltuun uunivuokaan pekoni-kesäkurpitsaseoksen kanssa. Sekoita kulhossa munat, kerma, maito, juustoraaste ja suola keskenään. Valuta munaseos vuokaan ja kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes munaseos on täysin hyytynyt ja pinta saanut hieman väriä.Paistolämpötila 200 astetta.Paistoaika noin 20 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.