Chili-ananas-coleslaw

Nappaa talteen!
| 500 g | varhaiskaalia |
| 1 kpl | punainen chili |
| 1 kpl | pieniä ananaspaloja (227/140 g) |
| 3 kpl | kevätsipulinvartta |
| 1 dl | kermaviiliä |
| 4 rkl | majoneesia |
| 1/2 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria |
- 1.
Poista kaalista uloimmat lehdet ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Halkaise chili, poista kanta ja siemenet ja hienonna. Valuta ananakset ja hienonna kevätsipuli.
Sekoita kermaviilistä, majoneesista ja mausteista ohut kastike.
Nostele kulhossa kaalit, chili, ananakset ja kevätsipuli keskenään. Lisää joukkoon kastike ja nostele ainekset sekaisin. Anna maustua viileässä noin tunnin ajan ennen tarjoamista.
Chili-ananas-coleslaw
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | varhaiskaalia |
| 1 kpl | punainen chili |
| 1 kpl | pieniä ananaspaloja (227/140 g) |
| 3 kpl | kevätsipulinvartta |
| 1 dl | kermaviiliä |
| 4 rkl | majoneesia |
| 1/2 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria |
Valmistus
- 1
Poista kaalista uloimmat lehdet ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Halkaise chili, poista kanta ja siemenet ja hienonna. Valuta ananakset ja hienonna kevätsipuli.
Sekoita kermaviilistä, majoneesista ja mausteista ohut kastike.
Nostele kulhossa kaalit, chili, ananakset ja kevätsipuli keskenään. Lisää joukkoon kastike ja nostele ainekset sekaisin. Anna maustua viileässä noin tunnin ajan ennen tarjoamista.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























