Chili-ananas-coleslaw | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Chili-ananas-coleslaw

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Varhaiskaalia
1 kpl
Punainen chili
1 kpl
Pieniä ananaspaloja (227/140 g)
3 kpl
Kevätsipulinvartta
1 dl
Kermaviiliä
4 rkl
Majoneesia
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista kaalista uloimmat lehdet ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Halkaise chili, poista kanta ja siemenet ja hienonna. Valuta ananakset ja hienonna kevätsipuli.

Sekoita kermaviilistä, majoneesista ja mausteista ohut kastike.

Nostele kulhossa kaalit, chili, ananakset ja kevätsipuli keskenään. Lisää joukkoon kastike ja nostele ainekset sekaisin. Anna maustua viileässä noin tunnin ajan ennen tarjoamista.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.