Chili-ananas-coleslaw

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gvarhaiskaalia
1 kplpunainen chili
1 kplpieniä ananaspaloja (227/140 g)
3 kplkevätsipulinvartta
1 dlkermaviiliä
4 rklmajoneesia
1/2 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Poista kaalista uloimmat lehdet ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Halkaise chili, poista kanta ja siemenet ja hienonna. Valuta ananakset ja hienonna kevätsipuli.

    Sekoita kermaviilistä, majoneesista ja mausteista ohut kastike.

    Nostele kulhossa kaalit, chili, ananakset ja kevätsipuli keskenään. Lisää joukkoon kastike ja nostele ainekset sekaisin. Anna maustua viileässä noin tunnin ajan ennen tarjoamista.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä