Chili-appelsiinikuha | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Chili-appelsiinikuha

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

1 kpl
(300 g) pakastekuhafileitä
1 kpl
Appelsiinin raastettu kuori
4 rkl
Appelsiinimehua
2 rkl
Makeaa chilikastiketta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

pinnalle

Ruohosipuli

vuokaan

Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Öljyä uunivuoka. Nosta jäiset kalafileet vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 5 minuuttia. Sekoita kulhossa appelsiininkuori ja -mehu ja chilikastike keskenään. Nosta vuoka uunista ja poista sulaneista fileistä pystyruodot leikkaamalla fileiden pääpuolesta ruotojonon kummallekin puolelle viilto ja leikkaa kolmiomainen ruotojono irti. Nosta kalat takaisin vuokaan ja mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Valele päälle kastiketta. Nosta vuoka uuniin noin 5 minuutiksi. Annostele kalat lautasille ja ripottele päälle ruohosipulia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.5.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

840

201

1,0 g

0,3 g

6,7 g

6,0 g

40,3 g

0,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Appelsiinin raastettu kuori,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Ruohosipuli,

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli