Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Chili-appelsiinikuha

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

1 kpl
(300 g) pakastekuhafileitä
1 kpl
Appelsiinin raastettu kuori
4 rkl
Appelsiinimehua
2 rkl
Makeaa chilikastiketta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Pinnalle

Ruohosipuli

Vuokaan

Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Öljyä uunivuoka. Nosta jäiset kalafileet vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 5 minuuttia. Sekoita kulhossa appelsiininkuori ja -mehu ja chilikastike keskenään. Nosta vuoka uunista ja poista sulaneista fileistä pystyruodot leikkaamalla fileiden pääpuolesta ruotojonon kummallekin puolelle viilto ja leikkaa kolmiomainen ruotojono irti. Nosta kalat takaisin vuokaan ja mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Valele päälle kastiketta. Nosta vuoka uuniin noin 5 minuutiksi. Annostele kalat lautasille ja ripottele päälle ruohosipulia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.5.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

201

840

1,0 g

0,3 g

6,7 g

6,0 g

40,3 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Appelsiinin raastettu kuori,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Ruohosipuli,

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli