Öljyä uunivuoka. Nosta jäiset kalafileet vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 5 minuuttia. Sekoita kulhossa appelsiininkuori ja -mehu ja chilikastike keskenään. Nosta vuoka uunista ja poista sulaneista fileistä pystyruodot leikkaamalla fileiden pääpuolesta ruotojonon kummallekin puolelle viilto ja leikkaa kolmiomainen ruotojono irti. Nosta kalat takaisin vuokaan ja mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Valele päälle kastiketta. Nosta vuoka uuniin noin 5 minuutiksi. Annostele kalat lautasille ja ripottele päälle ruohosipulia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
201
840
1,0 g
0,3 g
6,7 g
6,0 g
—
40,3 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Appelsiinin raastettu kuori,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Ruohosipuli,
Öljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli