Öljyä uunivuoka. Nosta jäiset kalafileet vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 5 minuuttia. Sekoita kulhossa appelsiininkuori ja -mehu ja chilikastike keskenään. Nosta vuoka uunista ja poista sulaneista fileistä pystyruodot leikkaamalla fileiden pääpuolesta ruotojonon kummallekin puolelle viilto ja leikkaa kolmiomainen ruotojono irti. Nosta kalat takaisin vuokaan ja mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Valele päälle kastiketta. Nosta vuoka uuniin noin 5 minuutiksi. Annostele kalat lautasille ja ripottele päälle ruohosipulia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
840
201
1,0 g
0,3 g
6,7 g
6,0 g
—
40,3 g
0,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Appelsiinin raastettu kuori,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Ruohosipuli,
Öljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli