Chili-maustetut silakkarullat

Ainekset (3 annosta)

MääräAinesosa
300 gsilakkafileitä
suolaa
valkopippuria

Liemi:

1 1/2 dlvettä tai ruokakermaa
3 rkltomaattisosetta
2 rklmakeaa chilikastiketta
1/2 tlyrttisuolaa
mustapippuria myllystä
1/2 kplnippua tilliä

Valmistus

  1. 1

    Jos käytät pakastekalaa, sulata fileet kohmeisiksi. Levitä silakkafileet työlaudalle nahka lautaa vasten. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Käännä fileet ja rullaa päästä pyrstöön päin niin, että lihapuoli tulee päällepäin. Lado voideltuun, matalaan uunivuokaan liitoskohta pohjaa vasten. Sekoita kulhossa liemen aineet ja kaada seos silakkarullien päälle vuokaan. Jauha pinnalle mustapippuria ja silppua tilliä. Kypsennä ruoka uunissa 175-asteessa 30-40 minuuttia. Jos tarjoat rapusilakat kylminä, anna niiden jäähtyä mausteliemessään vuorokauden ajan.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025