Chili-maustetut silakkarullat
3 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Jos käytät pakastekalaa, sulata fileet kohmeisiksi. Levitä silakkafileet työlaudalle nahka lautaa vasten. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Käännä fileet ja rullaa päästä pyrstöön päin niin, että lihapuoli tulee päällepäin. Lado voideltuun, matalaan uunivuokaan liitoskohta pohjaa vasten. Sekoita kulhossa liemen aineet ja kaada seos silakkarullien päälle vuokaan. Jauha pinnalle mustapippuria ja silppua tilliä. Kypsennä ruoka uunissa 175-asteessa 30-40 minuuttia. Jos tarjoat rapusilakat kylminä, anna niiden jäähtyä mausteliemessään vuorokauden ajan.
Lisää aiheesta
Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
|Muokattu: 31.8.2020
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.