Chili-maustetut silakkarullat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Chili-maustetut silakkarullat

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

300 g
Silakkafileitä
Suolaa
Valkopippuria

liemi:

1 1/2 dl
Vettä tai ruokakermaa
3 rkl
Tomaattisosetta
2 rkl
Makeaa chilikastiketta
1/2 tl
Yrttisuolaa
Mustapippuria myllystä
1/2 kpl
Nippua tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Jos käytät pakastekalaa, sulata fileet kohmeisiksi. Levitä silakkafileet työlaudalle nahka lautaa vasten. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Käännä fileet ja rullaa päästä pyrstöön päin niin, että lihapuoli tulee päällepäin. Lado voideltuun, matalaan uunivuokaan liitoskohta pohjaa vasten. Sekoita kulhossa liemen aineet ja kaada seos silakkarullien päälle vuokaan. Jauha pinnalle mustapippuria ja silppua tilliä. Kypsennä ruoka uunissa 175-asteessa 30-40 minuuttia. Jos tarjoat rapusilakat kylminä, anna niiden jäähtyä mausteliemessään vuorokauden ajan.

Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.