Puolita aurinkokuivatut tomaatit ja isoimmat pepperonit. Viipaloi patonki pellille leivinpaperin päälle. Pirskottele pinnalle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Kuori valkosipuli ja hiero sillä paahdetut patonkiviipaleet.
Aseta patonkiviipaleille pala aurinkokuivattua tomaattia, chorizoviipale ja pepperoni. Kiinnitä cocktailtikuilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
18
76
1,7 g
0,2 g
0,5 g
0,2 g
0,1 g
0,1 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
Cocktailtikkuja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli