Chorizopepperonipintxot - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Chorizopepperonipintxot

???
Kappaleita
25
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Chorizopintxot valmistuvat maukkaista makkaraviipaleista ja purkkiherkuista lähes ilman kokkaamista.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(130 g) chorizoviipaleita
1 kpl
(145 g) aurinkokuivattuja tomaatteja
1 kpl
(180 g) vihreää pepperonichiliä
1 kpl
Patonki
3 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Cocktailtikkuja

Näin teet

1

Puolita aurinkokuivatut tomaatit ja isoimmat pepperonit. Viipaloi patonki pellille leivinpaperin päälle. Pirskottele pinnalle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Kuori valkosipuli ja hiero sillä paahdetut patonkiviipaleet.

Aseta patonkiviipaleille pala aurinkokuivattua tomaattia, chorizoviipale ja pepperoni. Kiinnitä cocktailtikuilla.

Resepti
Tiina Valkonen
Kuvat
Mikko Hannula
Julkaistu: 27.3.2017
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g13 g
Proteiinia0 g3 g
Rasvaa2 g43 g
Kuituja0 g3 g
Energiaa kj76 1890
Energiaa kcal18 451

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • Cocktailtikkuja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g13 g
Proteiinia0 g3 g
Rasvaa2 g43 g
Kuituja0 g3 g
Energiaa kj76 1890
Energiaa kcal18 451

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • Cocktailtikkuja

Resepti
Tiina Valkonen
Kuvat
Mikko Hannula

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.