Puolita aurinkokuivatut tomaatit ja isoimmat pepperonit. Viipaloi patonki pellille leivinpaperin päälle. Pirskottele pinnalle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Kuori valkosipuli ja hiero sillä paahdetut patonkiviipaleet.
Aseta patonkiviipaleille pala aurinkokuivattua tomaattia, chorizoviipale ja pepperoni. Kiinnitä cocktailtikuilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
76
18
1,7 g
0,2 g
0,5 g
0,2 g
0,1 g
0,1 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
Cocktailtikkuja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli