Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Chorizopepperonipintxot

timer-icon15 min
Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta
Chorizopintxot valmistuvat maukkaista makkaraviipaleista ja purkkiherkuista lähes ilman kokkaamista.

Ainekset

1 kpl
(130 g) chorizoviipaleita
1 kpl
(145 g) aurinkokuivattuja tomaatteja
1 kpl
(180 g) vihreää pepperonichiliä
1 kpl
Patonki
3 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Cocktailtikkuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Puolita aurinkokuivatut tomaatit ja isoimmat pepperonit. Viipaloi patonki pellille leivinpaperin päälle. Pirskottele pinnalle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Kuori valkosipuli ja hiero sillä paahdetut patonkiviipaleet.

Aseta patonkiviipaleille pala aurinkokuivattua tomaattia, chorizoviipale ja pepperoni. Kiinnitä cocktailtikuilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Tiina Valkonen
Kuvat:
Mikko Hannula
Julkaistu: 27.3.2017
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

18

76

1,7 g

0,2 g

0,5 g

0,2 g

0,1 g

0,1 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

Cocktailtikkuja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli