Cocktailpiirakat kahdella tahnalla

Arvostele resepti
30 Kappaletta

60 min

Cocktailpiirakat ovat helppoa tarjottavaa juhlissa. Valmista piirakoiden lisukkeeksi poro-piparjuuritahna ja pestotahna. Täyte säilyy jääkaapissa.

Ainekset

MääräAinesosa
2 kpl(à 15 kpl) pakastecocktailriisipiirakoita

Poro-piparjuuritahna

100 gkylmäsavuporoa
1 1/2 kpl(à 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 1/2 rklpiparjuuritahnaa
1/2 dlsilputtua persiljaa
rouhittua mustapippuria

Koristeeksi

paprikaa, kylmäsavuporoa

Pestotahna

1/2 dlvihreää pestoa
1 kpl(200 g) raejuustoa
1 kpl(200 g) yrttimaustettua tuorejuustoa (esim. ruohosipuli)
rouhittua mustapippuria

Koristeeksi

tuoreyrttejä

Valmistus

  1. 1

    Valmista tahnat. Silppua poro ja siirrä kulhoon. Lisää tuorejuusto, notkista ja sekoita. Mausta piparjuuritahnalla, persiljalla ja pippurilla. Peitä ja siirrä kylmään maustumaan vähintään tunniksi.

    MääräAinesosa
    100 gkylmäsavuporoa
    1 1/2 kpl(à 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
    1 1/2 rklpiparjuuritahnaa
    1/2 dlsilputtua persiljaa
    rouhittua mustapippuria
  2. 2

    Valmista pestotahna. Sekoita kulhossa pesto, valutettu raejuusto ja tuorejuusto tasaiseksi. Mausta pippurilla. Siirrä kylmään maustumaan.

    MääräAinesosa
    1/2 dlvihreää pestoa
    1 kpl(200 g) raejuustoa
    1 kpl(200 g) yrttimaustettua tuorejuustoa (esim. ruohosipuli)
    rouhittua mustapippuria
  3. 3

    Paista piirakat pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä jäähtyneille piirakoille tahnoja ja koristele ne.

    MääräAinesosa
    2 kpl(à 15 kpl) pakastecocktailriisipiirakoita
    paprikaa, kylmäsavuporoa
    tuoreyrttejä

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä