Cocktailpiirakat kahdella tahnalla - Yhteishyvä

Cocktailpiirakat kahdella tahnalla

???
Kappaleita
30
Cocktailpiirakat ovat helppoa tarjottavaa juhlissa. Valmista piirakoiden lisukkeeksi poro-piparjuuritahna ja pestotahna.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(à 15 kpl) pakastecocktailriisipiirakoita

PORO-PIPARJUURITAHNA

100 g
Kylmäsavuporoa
1 1/2 kpl
(à 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 1/2 rkl
Piparjuuritahnaa
1/2 dl
Silputtua persiljaa
Rouhittua mustapippuria

KORISTEEKSI

Paprikaa, kylmäsavuporoa

PESTOTAHNA

1/2 dl
Vihreää pestoa
1 kpl
(200 g) raejuustoa
1 kpl
(200 g) yrttimaustettua tuorejuustoa (esim. ruohosipuli)
Rouhittua mustapippuria

KORISTEEKSI

Tuoreyrttejä

Näin teet

1

Valmista tahnat. Silppua poro ja siirrä kulhoon. Lisää tuorejuusto, notkista ja sekoita. Mausta piparjuuritahnalla, persiljalla ja pippurilla. Peitä ja siirrä kylmään maustumaan vähintään tunniksi.Valmista pestotahna. Sekoita kulhossa pesto, valutettu raejuusto ja tuorejuusto tasaiseksi. Mausta pippurilla. Siirrä kylmään maustumaan.Paista piirakat pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä jäähtyneille piirakoille tahnoja ja koristele ne.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.4.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa