Etelän hedelmäkiisseli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Etelän hedelmäkiisseli

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

5 dl
Ananasmehua
2 1/2 rkl
Perunajauhoja
1/2 dl
Sokeria
Hedelmiä (esim. 2 kiiviä ja ananaskirsikoita)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa kylmä mehu, sokeri ja perunajauhot kattilaan. Sekoita hyvin. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli sakenee ja ensimmäiset kuplat tulevat pinnalle.

Paloittele hedelmät ja lisää valmiiseen kiisseliin. Kaada tarjoiluastiaan ja ripottele sokeria pinnalle.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.