Leikkaa seiti puolisulana neljään palaan. Mausta palat suolalla ja sitruunapippurilla ja sihtaa päälle joka puolelle perunajauhoja.Kuumenna isossa paistinpannussa öljy ja voi keskilämmöllä.Vatkaa munat syvällä lautasella sekaisin. Nosta toiselle lautaselle korppujauhe.Kasta kalapalat yksi kerrallaan ensin molemmin puolin vatkattuun munaan ja sitten korppujauheeseen. Nosta pala sen jälkeen paistinpannuun ja kypsennä välillä kääntäen sisältä kypsäksi ja pinnasta rapeaksi.Valmista samanaikaisesti ranskanperunat pakkauksen ohjeen mukaan.Laita kulhoon salaatinlehdet ja kurkkusuikaleet. Nosta päälle kypsät perunat ja ripauta hiukan suolaa päälle. Nosta pintaan kalapalat ja mausta ketsupilla. tarjoa heti.Englantilaisten lempiruokaa ovat kuumat, rasvassa paistetut perunat ja kalapalat, joita saa ostaa ulkona paperiin käärittynä. Kotoisasti ne valmistuvat pakasteista. Sopivaa iltapalaa vaikkapa äitienpäiväelokuvaa katsellessa tai lehtiä lukiessa!
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.