Glögimaustettu ratatouille

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
3 kpleri väristä paprikaa
500 gpunakaalia
1 kplsipuli
1 kplpieni kesäkurpitsa
1 rklöljyä
1 1/2 dlglögijuomaa
1 rklkasvisfondia
1 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
1 dlsaksanpähkinöitä

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi paprikat, punakaali ja sipuli ohuiksi viipaleiksi. Halkaise kesäkurpitsa ja poista lusikalla pehmeä sisus. Viipaloi kesäkurpitsa. Kuullota kasviksia öljyssä pannulla hetken aikaa ja lisää sitten glögi sekä kasvisfondi. Anna hautua kannen alla noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää tarjolle tuotaessa rouhittuja saksanpähkinöitä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025