Gluteenittomat hampurilaissämpylät

Arvostele resepti
14 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
5 dlvettä
50 ghiivaa
1 tlsuolaa
2 rklsiirappia
1/2 dlöljyä
2 dlseesaminsiemeniä
3 dlhienoa maissijauhoa
2 dlkarkeaa gluteenitonta jauhoseosta
4 - 4 1/2 dlgluteenitonta jauhoseosta

Voiteluun

munaa

Pinnalle

seesaminsiemeniä

Valmistus

  1. 1

    Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, siirappi ja öljy. Sekoita joukkoon seesaminsiemenet ja jauhot. Nostele lusikoiden avulla taikinanokareita leivinpaperin päälle pellille. Taputtele sämpylöiksi jauhotetuin käsin. Voitele munalla ja ripottele sämpylöiden pinnalle seesaminsiemeniä.Kohota sämpylöitä 20 minuuttia. Paista 225 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.Lähde: Hapanleivästä sacherkakkuun - gluteenittomia leivonnaisia

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 2.10.2025

Samankaltaisia reseptejä