Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Granaattiomenatoti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kirpeän hapokas granaattiomenamehu sekä värjää että raikastaa kuuman totin. Halutessasi voit korvata osan omenamehusta valkoviinillä tai käyttää totiin siideriä.

Ainekset

2 - 3 kpl
Granaattiomenaa
1 l
Omenamehua
1 kpl
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Kanelitanko
1 tl
Kardemumman siemeniä
1 - 2 kpl
Tähtianista
2 - 3 rkl
Fariinisokeria
Pähkinöitä tai manteleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kaada omenamehu kattilaan. Lisää mausteet ja hauduta juomaa hiljalleen 10–15 minuuttia. Siivilöi mausteet pois. Puserra granaattiomenista mehu ja kaada omenamehun joukkoon.
Kuumenna juoma ennen tarjoamista. Lisää juomaan granaattiomenan siemeniä ja pähkinöitä tai manteleita.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.10.2016
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

238

998

0,5 g

54,0 g

54,0 g

3,5 g

0,8 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala tuoretta inkivääriä,

Kanelitanko,

1 tl Kardemumman siemeniä,

Tähtianista,

Pähkinöitä tai manteleita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli