Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattu porsaan filee

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
Porsaan ulkofileetä

Marinadi:

2 rkl
Sinappia
2 dl
Olutta
1 rkl
Valkoviinietikkaa
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
1 kpl
Sipuli
1 dl
Öljyä
2 kpl
Laakerinlehteä
1 tl
Suolaa
1 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa porsaan filee viipaleiksi. Sekoita marinadin ainekset ja kaada vahvaan muovipussiin. Nosta lihapalat pussiin ja anna marinoitua jääkaapissa vähintään vuorokausi. Kääntele pussia tarvittaessa marinoinnin aikana. Ota liha huoneenlämpöön ennen grillaamista ja valuta marinadi pois. Grillaa miedolla lämmöllä kypsäksi. Tarjoa raparperinyyttien kanssa.0705

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.