Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattua broileria

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Broilerin fileepalaa
1 dl
Aprikoosimarmeladia
1 rkl
Omenaviinietikkaa
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Marinoi broilerin paloja muutama tunti tai yön yli. Ota huoneenlämpöön, valuta marinadi pois ja grillaa kypsäksi, n. 20 minuuttia. Voitele halutessasi broilerinpaloja marinointikastikkeella vielä grillauksen aikana. Tarjoa kookos-mangokastikkeen kanssa.0705

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.