Grillattua nieriää, chimichurria ja kasviksia
Grillattua nieriää, chimichurria ja kasviksia
Yhteistyössä

Grillattua nieriää, chimichurria ja kasviksia

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 gnieriäfileetä
1 kplpkt sydänsalaattia
1 kplpkt kevätsipulia

Chimichurri

1/2 kplpuntti korianteria
1/2 kplpuntti lehtipersiljaa
3 kplvalkosipulinkynttä
1 kplpunainen chili
3 rklfariinisokeria
1 kpl½ dl oliiviöljyä
2 rklpunaviinietikkaa
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Valmista chimichurri. Kuori valkosipulit ja hienonna chili. Laita pilkotut ainekset sekä yrtit, fariinisokeri, punaviinietikka ja oliiviöljy tehosekoittimeen. Aja sileäksi.

  2. 2

    Leikkaa nieriä neljään annospalaan. Grillaa tai paista kalat kypsiksi. Aloita paistaminen nahkapuolelta, jotta saat fileestä rapean.

  3. 3

    Halkaise sydänsalaatti ja poista kevätsipulista kanta. Grillaa myös sydänsalaatti ja kevätsipuli tai paahda uunissa grillivastuksilla. Mausta suolalla. Tarjoile heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä