Grillattua nieriää, chimichurria ja kasviksia
Grillattua nieriää, chimichurria ja kasviksia
Yhteistyössä

Grillattua nieriää, chimichurria ja kasviksia

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 gnieriäfileetä
1 kplpkt sydänsalaattia
1 kplpkt kevätsipulia

Chimichurri

1/2 kplpuntti korianteria
1/2 kplpuntti lehtipersiljaa
3 kplvalkosipulinkynttä
1 kplpunainen chili
3 rklfariinisokeria
1 kpl½ dl oliiviöljyä
2 rklpunaviinietikkaa
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Valmista chimichurri. Kuori valkosipulit ja hienonna chili. Laita pilkotut ainekset sekä yrtit, fariinisokeri, punaviinietikka ja oliiviöljy tehosekoittimeen. Aja sileäksi.

  2. 2

    Leikkaa nieriä neljään annospalaan. Grillaa tai paista kalat kypsiksi. Aloita paistaminen nahkapuolelta, jotta saat fileestä rapean.

  3. 3

    Halkaise sydänsalaatti ja poista kevätsipulista kanta. Grillaa myös sydänsalaatti ja kevätsipuli tai paahda uunissa grillivastuksilla. Mausta suolalla. Tarjoile heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025