Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattua nieriää, chimichurria ja kasviksia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
nieriäfileetä
1 kpl
pkt sydänsalaattia
1 kpl
pkt kevätsipulia

Chimichurri

1/2 kpl
puntti korianteria
1/2 kpl
puntti lehtipersiljaa
3 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
punainen chili
3 rkl
fariinisokeria
1 kpl
½ dl oliiviöljyä
2 rkl
punaviinietikkaa
suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Valmista chimichurri. Kuori valkosipulit ja hienonna chili. Laita pilkotut ainekset sekä yrtit, fariinisokeri, punaviinietikka ja oliiviöljy tehosekoittimeen. Aja sileäksi.

2

Leikkaa nieriä neljään annospalaan. Grillaa tai paista kalat kypsiksi. Aloita paistaminen nahkapuolelta, jotta saat fileestä rapean.

3

Halkaise sydänsalaatti ja poista kevätsipulista kanta. Grillaa myös sydänsalaatti ja kevätsipuli tai paahda uunissa grillivastuksilla. Mausta suolalla. Tarjoile heti.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 3.12.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.