Varaa grillaamiseen tiheä ritilä tai peitä grillin ritilä foliolla, jotta kalapalat pysyvät ehjinä. Tee medaljongit. Ota fileestä neljä palaa ja leikkaa jokaisen keskelle nahkaan asti ulottuva viilto. Taivuta palat auki medaljongin muotoon.Pariloi medaljonkeja grillissä minuutti kummaltakin puolelta. Sekoita kastike ja valele kaloja ja kypsennä kuvun alla vielä viitisen minuuttia. Sivele kalaa kastikkeella muutaman kerran kypsymisen aikana. Tarjoa lisänä perunoita ja grillattuja herkkusieniä ja tomaatteja.
Tee medaljongit. Ota fileestä neljä palaa ja leikkaa jokaisen keskelle nahkaan asti ulottuva viilto. Taivuta palat auki medaljongin muotoon.Pariloi medaljonkeja grillissä minuutti kummaltakin puolelta.
Sekoita kastike ja valele kaloja ja kypsennä kuvun alla vielä viitisen minuuttia. Sivele kalaa kastikkeella muutaman kerran kypsymisen aikana. Tarjoa lisänä perunoita ja grillattuja herkkusieniä ja tomaatteja.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.