Grillatut lohimedaljongit
30 min

Nappaa talteen!
Leikkaa lohesta medaljongit ja paista kala grillissä.
| 600 - 800 g | (kirjo)lohifileetä |
| 1/2 dl | soijakastiketta |
| 2 rkl | hunajaa |
| 1 tl | sambal oelek- chilikastiketta |
| 1/2 - 1 tl | timjamia |
- 1.
Varaa grillaamiseen tiheä ritilä tai peitä grillin ritilä foliolla, jotta kalapalat pysyvät ehjinä. Tee medaljongit. Ota fileestä neljä palaa ja leikkaa jokaisen keskelle nahkaan asti ulottuva viilto. Taivuta palat auki medaljongin muotoon.Pariloi medaljonkeja grillissä minuutti kummaltakin puolelta. Sekoita kastike ja valele kaloja ja kypsennä kuvun alla vielä viitisen minuuttia. Sivele kalaa kastikkeella muutaman kerran kypsymisen aikana. Tarjoa lisänä perunoita ja grillattuja herkkusieniä ja tomaatteja.
- 2.
Tee medaljongit. Ota fileestä neljä palaa ja leikkaa jokaisen keskelle nahkaan asti ulottuva viilto. Taivuta palat auki medaljongin muotoon.Pariloi medaljonkeja grillissä minuutti kummaltakin puolelta.
- 3.
Sekoita kastike ja valele kaloja ja kypsennä kuvun alla vielä viitisen minuuttia. Sivele kalaa kastikkeella muutaman kerran kypsymisen aikana. Tarjoa lisänä perunoita ja grillattuja herkkusieniä ja tomaatteja.
Grillatut lohimedaljongit
Leikkaa lohesta medaljongit ja paista kala grillissä.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 - 800 g | (kirjo)lohifileetä |
| 1/2 dl | soijakastiketta |
| 2 rkl | hunajaa |
| 1 tl | sambal oelek- chilikastiketta |
| 1/2 - 1 tl | timjamia |
Valmistus
- 1
Varaa grillaamiseen tiheä ritilä tai peitä grillin ritilä foliolla, jotta kalapalat pysyvät ehjinä. Tee medaljongit. Ota fileestä neljä palaa ja leikkaa jokaisen keskelle nahkaan asti ulottuva viilto. Taivuta palat auki medaljongin muotoon.Pariloi medaljonkeja grillissä minuutti kummaltakin puolelta. Sekoita kastike ja valele kaloja ja kypsennä kuvun alla vielä viitisen minuuttia. Sivele kalaa kastikkeella muutaman kerran kypsymisen aikana. Tarjoa lisänä perunoita ja grillattuja herkkusieniä ja tomaatteja.
- 2
Tee medaljongit. Ota fileestä neljä palaa ja leikkaa jokaisen keskelle nahkaan asti ulottuva viilto. Taivuta palat auki medaljongin muotoon.Pariloi medaljonkeja grillissä minuutti kummaltakin puolelta.
Määrä Ainesosa 600 - 800 g (kirjo)lohifileetä - 3
Sekoita kastike ja valele kaloja ja kypsennä kuvun alla vielä viitisen minuuttia. Sivele kalaa kastikkeella muutaman kerran kypsymisen aikana. Tarjoa lisänä perunoita ja grillattuja herkkusieniä ja tomaatteja.
Määrä Ainesosa 1/2 dl soijakastiketta 1/2 - 1 tl timjamia 1 tl sambal oelek- chilikastiketta 2 rkl hunajaa
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























