Grillatut lohimedaljongit - Yhteishyvä

Grillatut lohimedaljongit

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

600 - 800 g
(kirjo)lohifileetä
1/2 dl
Soijakastiketta
2 rkl
Hunajaa
1 tl
Sambal oelek- chilikastiketta
1/2 - 1 tl
Timjamia

Näin teet

1

Varaa grillaamiseen tiheä ritilä tai peitä grillin ritilä foliolla, jotta kalapalat pysyvät ehjinä. Tee medaljongit. Ota fileestä neljä palaa ja leikkaa jokaisen keskelle nahkaan asti ulottuva viilto. Taivuta palat auki medaljongin muotoon.Pariloi medaljonkeja grillissä minuutti kummaltakin puolelta. Sekoita kastike ja valele kaloja ja kypsennä kuvun alla vielä viitisen minuuttia. Sivele kalaa kastikkeella muutaman kerran kypsymisen aikana. Tarjoa lisänä perunoita ja grillattuja herkkusieniä ja tomaatteja.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa