Grillatut lohimedaljongit

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Leikkaa lohesta medaljongit ja paista kala grillissä.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 - 800 g(kirjo)lohifileetä
1/2 dlsoijakastiketta
2 rklhunajaa
1 tlsambal oelek- chilikastiketta
1/2 - 1 tltimjamia

Valmistus

  1. 1

    Varaa grillaamiseen tiheä ritilä tai peitä grillin ritilä foliolla, jotta kalapalat pysyvät ehjinä. Tee medaljongit. Ota fileestä neljä palaa ja leikkaa jokaisen keskelle nahkaan asti ulottuva viilto. Taivuta palat auki medaljongin muotoon.Pariloi medaljonkeja grillissä minuutti kummaltakin puolelta. Sekoita kastike ja valele kaloja ja kypsennä kuvun alla vielä viitisen minuuttia. Sivele kalaa kastikkeella muutaman kerran kypsymisen aikana. Tarjoa lisänä perunoita ja grillattuja herkkusieniä ja tomaatteja.

  2. 2

    Tee medaljongit. Ota fileestä neljä palaa ja leikkaa jokaisen keskelle nahkaan asti ulottuva viilto. Taivuta palat auki medaljongin muotoon.Pariloi medaljonkeja grillissä minuutti kummaltakin puolelta.

    MääräAinesosa
    600 - 800 g(kirjo)lohifileetä
  3. 3

    Sekoita kastike ja valele kaloja ja kypsennä kuvun alla vielä viitisen minuuttia. Sivele kalaa kastikkeella muutaman kerran kypsymisen aikana. Tarjoa lisänä perunoita ja grillattuja herkkusieniä ja tomaatteja.

    MääräAinesosa
    1/2 dlsoijakastiketta
    1/2 - 1 tltimjamia
    1 tlsambal oelek- chilikastiketta
    2 rklhunajaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä