Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillatut mozzarella-tomaatit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Isoa tomaattia
2 kpl
Mozzarellapalloa (à 125 g)
1 1/2 rkl
Balsamiviinietikkaa
1 1/2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese tomaatit ja leikkaa niihin 4–5 viiltoa puoliväliin saakka. Viipaloi mozzarellat ja halkaise viipaleet. Täytä tomaattiviillot mozzarellalla. Nosta jokainen täytetty tomaatti kaksinkertaisen folioarkin päälle ja kääri reunat suojaksi. Pirskauta päälle hieman balsamiviinietikkaa ja öljyä. Maista suolalla ja rouhitulla pippurilla. Anna tomaattien kypsyä grillin lämmössä tai kuumien uunivastusten alla noin 20 minuuttia. Nosta tomaatit tarjolle ja ripottele päälle koristeeksi hienonnettua basilikaa. Valuta päälle folion sisään kertynyttä lientä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.