Grillauskastike lihalle

arvosana5/5

(1)arvio
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
2 rklöljyä
1 kplpieni sipuli
3 kplvalkosipulinkynttä
1 rklpaprikaa
2 tlmietoa chilijauhetta
pala chiliä (tai hiukan cayennenpippuria)
1 dltomaattiketsuppia
1 dlcolajuomaa
1 rklvalkoviinietikkaa
2 rklfariinisokeria tai hunajaa
1 rkldijonsinappia

Valmistus

  1. 1

    Hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota sipulit öljyssä pienessä kasarissa pehmeiksi. Lisää muut aineet ja keitä viitisen minuuttia.

    MääräAinesosa
    1 kplpieni sipuli
    3 kplvalkosipulinkynttä
    2 rklöljyä
    2 tlmietoa chilijauhetta
    1 rklpaprikaa
    1 dlcolajuomaa
    pala chiliä (tai hiukan cayennenpippuria)
    1 dltomaattiketsuppia
    2 rklfariinisokeria tai hunajaa
    1 rkldijonsinappia
    1 rklvalkoviinietikkaa
  2. 2

    Käytä kastiketta grillattavan naudan tai sianlihan ja makkaran valeluun. Kastiketta voi tarjota myös grilliruoan lisänä. Kastike säilyy jääkaapissa useamman viikon.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
SOK
30.9.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025