Grillauskastike lihalle | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillauskastike lihalle

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 rkl
Öljyä
1 kpl
Pieni sipuli
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Paprikaa
2 tl
Mietoa chilijauhetta
Pala chiliä (tai hiukan cayennenpippuria)
1 dl
Tomaattiketsuppia
1 dl
Colajuomaa
1 rkl
Valkoviinietikkaa
2 rkl
Fariinisokeria tai hunajaa
1 rkl
Dijonsinappia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota sipulit öljyssä pienessä kasarissa pehmeiksi. Lisää muut aineet ja keitä viitisen minuuttia.

1 kpl
Pieni sipuli
3 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
2 tl
Mietoa chilijauhetta
1 rkl
Paprikaa
1 dl
Colajuomaa
Pala chiliä (tai hiukan cayennenpippuria)
1 dl
Tomaattiketsuppia
2 rkl
Fariinisokeria tai hunajaa
1 rkl
Dijonsinappia
1 rkl
Valkoviinietikkaa
2

Käytä kastiketta grillattavan naudan tai sianlihan ja makkaran valeluun. Kastiketta voi tarjota myös grilliruoan lisänä. Kastike säilyy jääkaapissa useamman viikon.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 9.6.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.