Grillauskastike lihalle
1 Kappaletta
|
Nappaa talteen!
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | paprikaa |
| 2 tl | mietoa chilijauhetta |
| pala chiliä (tai hiukan cayennenpippuria) | |
| 1 dl | tomaattiketsuppia |
| 1 dl | colajuomaa |
| 1 rkl | valkoviinietikkaa |
| 2 rkl | fariinisokeria tai hunajaa |
| 1 rkl | dijonsinappia |
- 1.
Hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota sipulit öljyssä pienessä kasarissa pehmeiksi. Lisää muut aineet ja keitä viitisen minuuttia.
- 2.
Käytä kastiketta grillattavan naudan tai sianlihan ja makkaran valeluun. Kastiketta voi tarjota myös grilliruoan lisänä. Kastike säilyy jääkaapissa useamman viikon.
Grillauskastike lihalle
arvosana5/5
1 Kappaletta
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | paprikaa |
| 2 tl | mietoa chilijauhetta |
| pala chiliä (tai hiukan cayennenpippuria) | |
| 1 dl | tomaattiketsuppia |
| 1 dl | colajuomaa |
| 1 rkl | valkoviinietikkaa |
| 2 rkl | fariinisokeria tai hunajaa |
| 1 rkl | dijonsinappia |
Valmistus
- 1
Hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota sipulit öljyssä pienessä kasarissa pehmeiksi. Lisää muut aineet ja keitä viitisen minuuttia.
Määrä Ainesosa 1 kpl pieni sipuli 3 kpl valkosipulinkynttä 2 rkl öljyä 2 tl mietoa chilijauhetta 1 rkl paprikaa 1 dl colajuomaa pala chiliä (tai hiukan cayennenpippuria) 1 dl tomaattiketsuppia 2 rkl fariinisokeria tai hunajaa 1 rkl dijonsinappia 1 rkl valkoviinietikkaa - 2
Käytä kastiketta grillattavan naudan tai sianlihan ja makkaran valeluun. Kastiketta voi tarjota myös grilliruoan lisänä. Kastike säilyy jääkaapissa useamman viikon.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
SOK
30.9.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























