Grillilohi ja yrttimajoneesi | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillilohi ja yrttimajoneesi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Lohifileetä
3 tl
Sitruunamehua
1/2 - 1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria

yrttimajoneesi:

1 kpl
Ruukku tuoretta basilikaa
1 1/2 dl
(kevyt) majoneesia
2 tl
Soijaa
2 tl
Piparjuuritahnaa
4 tl
Limetin mehua
2 rkl
Öljyä
1 1/2 tl
Kuivattua minttua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna basilika. Sekoita majoneesin ainekset keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa tarjoamishetkeen asti. Sekoita sitruunamehu, suola ja pippuri keskenään. Valele lohi seoksella. Kääri lohi folioon, kuumenna grilli ja grillaa hiilloksesta riippuen noin 20 minuuttia. Tarjoa yrttimajoneesin ja raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.6.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.