Gulassi

Nappaa talteen!
Gulassi on maukas unkarilainen, paprikalla maustettu liharuoka, joka nautitaan riisin tai pastan kanssa.
| 500 g | naudan paistia |
| 2 kpl | sipulia |
| 1 dl | hillosipuleita |
| 2 kpl | punaista paprikaa |
| 2 rkl | öljyä |
| 3 dl | vettä |
| 2 tl | paprikajauhetta |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | valkopippuria |
| chilikastiketta | |
| 70 g | tomaattipyrettä |
| 1 dl | ranskankermaa |
| Koristeluun: | |
|---|---|
| 1/2 dl | silputtua persiljaa |
- 1.
Leikkaa liha kuutioiksi ja kuori ja paloittele sipulit. Ruskista liha pannulla ja kuullota sipuli. Lisää hillosipulit, suikaloidu paprikat, vesi, paprikajauhe, suola ja pippuri ja chilikastiketta maun mukaan. Hauduta padassa tai pannussa 30-45 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Lisää loput aineista. Sekoita ja lämmitä ja tarjoa riisin tai pastan kanssa
Gulassi
Gulassi on maukas unkarilainen, paprikalla maustettu liharuoka, joka nautitaan riisin tai pastan kanssa.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | naudan paistia |
| 2 kpl | sipulia |
| 1 dl | hillosipuleita |
| 2 kpl | punaista paprikaa |
| 2 rkl | öljyä |
| 3 dl | vettä |
| 2 tl | paprikajauhetta |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | valkopippuria |
| chilikastiketta | |
| 70 g | tomaattipyrettä |
| 1 dl | ranskankermaa |
Koristeluun: | |
| 1/2 dl | silputtua persiljaa |
Valmistus
- 1
Leikkaa liha kuutioiksi ja kuori ja paloittele sipulit. Ruskista liha pannulla ja kuullota sipuli. Lisää hillosipulit, suikaloidu paprikat, vesi, paprikajauhe, suola ja pippuri ja chilikastiketta maun mukaan. Hauduta padassa tai pannussa 30-45 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Lisää loput aineista. Sekoita ja lämmitä ja tarjoa riisin tai pastan kanssa
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























