Gulassi on maukas unkarilainen, paprikalla maustettu liharuoka, joka nautitaan riisin tai pastan kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gnaudan paistia
2 kplsipulia
1 dlhillosipuleita
2 kplpunaista paprikaa
2 rklöljyä
3 dlvettä
2 tlpaprikajauhetta
1/2 tlsuolaa
1/2 tlvalkopippuria
chilikastiketta
70 gtomaattipyrettä
1 dlranskankermaa

Koristeluun:

1/2 dlsilputtua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa liha kuutioiksi ja kuori ja paloittele sipulit. Ruskista liha pannulla ja kuullota sipuli. Lisää hillosipulit, suikaloidu paprikat, vesi, paprikajauhe, suola ja pippuri ja chilikastiketta maun mukaan. Hauduta padassa tai pannussa 30-45 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Lisää loput aineista. Sekoita ja lämmitä ja tarjoa riisin tai pastan kanssa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Mraja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä