Gulassi | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Gulassi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Gulassi on maukas unkarilainen, paprikalla maustettu liharuoka, joka nautitaan riisin tai pastan kanssa.

Ainekset

500 g
Naudan paistia
2 kpl
Sipulia
1 dl
Hillosipuleita
2 kpl
Punaista paprikaa
2 rkl
Öljyä
3 dl
Vettä
2 tl
Paprikajauhetta
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Valkopippuria
Chilikastiketta
70 g
Tomaattipyrettä
1 dl
Ranskankermaa

koristeluun:

1/2 dl
Silputtua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa liha kuutioiksi ja kuori ja paloittele sipulit. Ruskista liha pannulla ja kuullota sipuli. Lisää hillosipulit, suikaloidu paprikat, vesi, paprikajauhe, suola ja pippuri ja chilikastiketta maun mukaan. Hauduta padassa tai pannussa 30-45 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Lisää loput aineista. Sekoita ja lämmitä ja tarjoa riisin tai pastan kanssa

Resepti:
Mraja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.