Gulassi - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Gulassi

???
Annokset
4
Ruokavalio
Gulassi on maukas unkarilainen, paprikalla maustettu liharuoka, joka nautitaan riisin tai pastan kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Naudan paistia
2 kpl
Sipulia
1 dl
Hillosipuleita
2 kpl
Punaista paprikaa
2 rkl
Öljyä
3 dl
Vettä
2 tl
Paprikajauhetta
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Valkopippuria
Chilikastiketta
70 g
Tomaattipyrettä
1 dl
Ranskankermaa

KORISTELUUN:

1/2 dl
Silputtua persiljaa

Näin teet

1

Leikkaa liha kuutioiksi ja kuori ja paloittele sipulit. Ruskista liha pannulla ja kuullota sipuli. Lisää hillosipulit, suikaloidu paprikat, vesi, paprikajauhe, suola ja pippuri ja chilikastiketta maun mukaan. Hauduta padassa tai pannussa 30-45 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Lisää loput aineista. Sekoita ja lämmitä ja tarjoa riisin tai pastan kanssa

Resepti
Mraja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 15.5.2019