Halstrattua kalaa - Yhteishyvä

Halstrattua kalaa

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Kokonaista siikaa
25 g
Pehmeää voita
1 rkl
Merisuolaa
1 rkl
Roseepippuria
1/2 tl
Sitruunankuorta
1 rkl
Sitruunanmehua
Öljyä halsterin sivelyyn

Näin teet

1

Huuhtele ja kuivaa peratut kalat. Sivele halsteri kevyesti öljyllä. Leikkaa kalojen pintaan ohuet viillot.

Sekoita pehmeä voi, suola, murskatut roseepippurit ja sitruunankuori ja -mehu. Hiero maustevoita kalojen pintaan ja vatsaonteloon.

Aseta kalat halsteriin ja kypsennä kunnon hiilloksella. Käännä kalat, kun ne ovat sopivan hiillostuneita. Tarjoile sitruunaviipaleiden ja peruna-kasvisvartaiden kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa