Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Halstrattua kalaa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Kokonaista siikaa
25 g
Pehmeää voita
1 rkl
Merisuolaa
1 rkl
Roseepippuria
1/2 tl
Sitruunankuorta
1 rkl
Sitruunanmehua
Öljyä halsterin sivelyyn

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja kuivaa peratut kalat. Sivele halsteri kevyesti öljyllä. Leikkaa kalojen pintaan ohuet viillot.

Sekoita pehmeä voi, suola, murskatut roseepippurit ja sitruunankuori ja -mehu. Hiero maustevoita kalojen pintaan ja vatsaonteloon.

Aseta kalat halsteriin ja kypsennä kunnon hiilloksella. Käännä kalat, kun ne ovat sopivan hiillostuneita. Tarjoile sitruunaviipaleiden ja peruna-kasvisvartaiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.