Halstrattua kalaa

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplkokonaista siikaa
25 gpehmeää voita
1 rklmerisuolaa
1 rklroseepippuria
1/2 tlsitruunankuorta
1 rklsitruunanmehua
öljyä halsterin sivelyyn

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele ja kuivaa peratut kalat. Sivele halsteri kevyesti öljyllä. Leikkaa kalojen pintaan ohuet viillot.

    Sekoita pehmeä voi, suola, murskatut roseepippurit ja sitruunankuori ja -mehu. Hiero maustevoita kalojen pintaan ja vatsaonteloon.

    Aseta kalat halsteriin ja kypsennä kunnon hiilloksella. Käännä kalat, kun ne ovat sopivan hiillostuneita. Tarjoile sitruunaviipaleiden ja peruna-kasvisvartaiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä