Halstrattua kalaa

Nappaa talteen!
| 2 kpl | kokonaista siikaa |
| 25 g | pehmeää voita |
| 1 rkl | merisuolaa |
| 1 rkl | roseepippuria |
| 1/2 tl | sitruunankuorta |
| 1 rkl | sitruunanmehua |
| öljyä halsterin sivelyyn |
- 1.
Huuhtele ja kuivaa peratut kalat. Sivele halsteri kevyesti öljyllä. Leikkaa kalojen pintaan ohuet viillot.
Sekoita pehmeä voi, suola, murskatut roseepippurit ja sitruunankuori ja -mehu. Hiero maustevoita kalojen pintaan ja vatsaonteloon.
Aseta kalat halsteriin ja kypsennä kunnon hiilloksella. Käännä kalat, kun ne ovat sopivan hiillostuneita. Tarjoile sitruunaviipaleiden ja peruna-kasvisvartaiden kanssa.
Halstrattua kalaa
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | kokonaista siikaa |
| 25 g | pehmeää voita |
| 1 rkl | merisuolaa |
| 1 rkl | roseepippuria |
| 1/2 tl | sitruunankuorta |
| 1 rkl | sitruunanmehua |
| öljyä halsterin sivelyyn |
Valmistus
- 1
Huuhtele ja kuivaa peratut kalat. Sivele halsteri kevyesti öljyllä. Leikkaa kalojen pintaan ohuet viillot.
Sekoita pehmeä voi, suola, murskatut roseepippurit ja sitruunankuori ja -mehu. Hiero maustevoita kalojen pintaan ja vatsaonteloon.
Aseta kalat halsteriin ja kypsennä kunnon hiilloksella. Käännä kalat, kun ne ovat sopivan hiillostuneita. Tarjoile sitruunaviipaleiden ja peruna-kasvisvartaiden kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























