Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Harissamakkarahodarit ja avokadosalsaa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
sämpylää
8 kpl
Harissa-lammasmakkaraa

Avokadosalsa:

2 kpl
ready-to-eat avokadoa
1 kpl
lime
1/2 kpl
chili
4 kpl
isoa tomaattia
2 kpl
vartta kevätsipulia
1/2 kpl
ruukkua korianteria
suolaa, pippuria

Salaatticoleslaw:

1/2 kpl
jäävuorisalaattia
4 rkl
majoneesia
1 tl
harissaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Puolita avokadot, poista siemenet ja koverra sisus kuoresta lusikalla. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.

2

Puolita tomaatit ja poista siemenet kovertaen lusikalla. Leikkaa hedelmäliha pieniksi kuutioiksi.

3

Hienonna kevätsipulit ja korianteri.

4

Puolita chili, poista siemenet ja valkoiset kannakkeet. Hienonna.

5

Sekoita avokado, tomaatti, sipuli, chili, korianteri ja limen mehu.

6

Leikkaa salaatti ohuiksi suikaleiksi

7

Sekoita kulhon pohjalla majoneesi ja maun mukaan harissatahnaa. Maista suolalla.

8

Lisää salaattisuikaleet ja sekoita.

9

Paista makkaroita grillissä tai pannulla n. 4 minuuttia per puoli. Lammasmakkaran voi jättää hieman punaiseksi.

10

Grillaa, paista tai lämmitä leivät. Kokoa hotdogit ja nauti heti.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 22.3.2023

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.