Harissamakkarahodarit ja avokadosalsaa
Harissamakkarahodarit ja avokadosalsaa
Yhteistyössä

Harissamakkarahodarit ja avokadosalsaa

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
8 kplsämpylää
8 kplharissa-lammasmakkaraa

Avokadosalsa:

2 kplready-to-eat avokadoa
1 kpllime
1/2 kplchili
4 kplisoa tomaattia
2 kplvartta kevätsipulia
1/2 kplruukkua korianteria
suolaa, pippuria

Salaatticoleslaw:

1/2 kpljäävuorisalaattia
4 rklmajoneesia
1 tlharissaa

Valmistus

  1. 1

    Puolita avokadot, poista siemenet ja koverra sisus kuoresta lusikalla. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.

  2. 2

    Puolita tomaatit ja poista siemenet kovertaen lusikalla. Leikkaa hedelmäliha pieniksi kuutioiksi.

  3. 3

    Hienonna kevätsipulit ja korianteri.

  4. 4

    Puolita chili, poista siemenet ja valkoiset kannakkeet. Hienonna.

  5. 5

    Sekoita avokado, tomaatti, sipuli, chili, korianteri ja limen mehu.

  6. 6

    Leikkaa salaatti ohuiksi suikaleiksi

  7. 7

    Sekoita kulhon pohjalla majoneesi ja maun mukaan harissatahnaa. Maista suolalla.

  8. 8

    Lisää salaattisuikaleet ja sekoita.

  9. 9

    Paista makkaroita grillissä tai pannulla n. 4 minuuttia per puoli. Lammasmakkaran voi jättää hieman punaiseksi.

  10. 10

    Grillaa, paista tai lämmitä leivät. Kokoa hotdogit ja nauti heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025