Haudutettu pinaatti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Haudutettu pinaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

250 g
Pinaattia
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1/2 dl
Kermaa tai valkoviiniä
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele ja valuta pinaatti tarvittaessa. Poista lehtien varret ja revi pinaatti. Hauduta pinaattia ja hienonnettua valkosipulinkynttä öljyssä pannulla, kunnes neste haihtuu. Lisää hieman kermaa tai valkoviiniä ja suola. Kuumenna.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.