Haudutettu pinaatti
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 250 g | pinaattia |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1/2 dl | kermaa tai valkoviiniä |
| suolaa |
- 1.
Huuhtele ja valuta pinaatti tarvittaessa. Poista lehtien varret ja revi pinaatti. Hauduta pinaattia ja hienonnettua valkosipulinkynttä öljyssä pannulla, kunnes neste haihtuu. Lisää hieman kermaa tai valkoviiniä ja suola. Kuumenna.
Haudutettu pinaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | pinaattia |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1/2 dl | kermaa tai valkoviiniä |
| suolaa |
Valmistus
- 1
Huuhtele ja valuta pinaatti tarvittaessa. Poista lehtien varret ja revi pinaatti. Hauduta pinaattia ja hienonnettua valkosipulinkynttä öljyssä pannulla, kunnes neste haihtuu. Lisää hieman kermaa tai valkoviiniä ja suola. Kuumenna.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Testasimme merinovillapipot! Löytyi uusi, kaunis luottolakki
- 3.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Oletkos nähnyt näin upeaa taatelikakkua? Leivo joulupöydän kruunuksi!
- 6.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen












