Haudutettu pinaatti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Haudutettu pinaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

250 g
Pinaattia
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1/2 dl
Kermaa tai valkoviiniä
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele ja valuta pinaatti tarvittaessa. Poista lehtien varret ja revi pinaatti. Hauduta pinaattia ja hienonnettua valkosipulinkynttä öljyssä pannulla, kunnes neste haihtuu. Lisää hieman kermaa tai valkoviiniä ja suola. Kuumenna.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.