Haudutettu pinaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
250 gpinaattia
1 rklöljyä
1 kplvalkosipulin kynsi
1/2 dlkermaa tai valkoviiniä
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele ja valuta pinaatti tarvittaessa. Poista lehtien varret ja revi pinaatti. Hauduta pinaattia ja hienonnettua valkosipulinkynttä öljyssä pannulla, kunnes neste haihtuu. Lisää hieman kermaa tai valkoviiniä ja suola. Kuumenna.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025