Hedelmäinen appelsiinibroileri | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hedelmäinen appelsiinibroileri

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(430 g) broilerin ohutleikkeitä/fileepihvejä
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
1 tl
Kurkumaa
2 kpl
Porkkanaa
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
3 dl
Vettä
1 kpl
Kanaliemikuutio
1/2 kpl
Appelsiinin raastettu kuori ja puristettu mehu
1 - 2 rkl
Vaaleaa kastikesuurustetta
Pinnalle hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista broilerinleikkeet kypsiksi öljyssä pannulla. Nosta syrjään. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä hetken aikaa. Lisää pannulle kurkuma ja kuori ja pilko porkkanat. Lisää porkkanat pannulle hetkeksi kypsymään. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pannulle vesi, liemikuutio ja appelsiinin raastettu kuori ja puristettu mehu. Kiehauta ja ripottele suurustetta liemeen kunnes se sakenee. Lisää kastikkeeseen broilerinleikkeet, keitä muutama minuutti ja tarjoile esimerkiksi riisin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.