Hedelmäinen leipä | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hedelmäinen leipä

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta
Hedelmät sopivat myös voileivän päälle. Kokeile välipalaksi paahtoleipää esimerkiksi banaanilla, päärynällä, greipillä ja appelsiinilla.

Ainekset

4 kpl
Viipaletta paahtoleipää
2 rkl
Hunajaa
Hedelmiä, esim. banaania, päärynää, greippiä ja appelsiinia
Suolapähkinöitä rouhittuina

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi hedelmät. Rouhi suolapähkinät. Paahda leipäviipaleet. Nosta hedelmäviipaleet leiville ja valuta hieman hunajaa päälle. Ripottele pinnalle suolapähkinärouhetta.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.12.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.