Hedelmäinen pannacotta

Nappaa talteen!
Hedelmäisessä pannacotassa on vaniljakastiketta ja ruoanvalmistusjogurttia – ja paljon hedelmäisiä makuja. Tämä jälkiruoka sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.
| 2 1/2 dl | vaahtoutuvaa vaniljakastiketta |
| 1 dl | ruoanvalmistusjogurttia |
| 1 dl | kuohukermaa |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 3 kpl | liivatelehteä |
| Päälle: | |
|---|---|
| 1 kpl | (410/235 g) säilykepersikoita ja puolet liemestä |
| 15 kpl | ananaskirsikkaa |
| 10 kpl | tummaa viinirypälettä |
| 2 kpl | kiivihedelmää |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
- 1.
Vaahdota vaniljakastike ja yhdistä se jogurttiin. Liota liivatteet kylmässä vedessä pehmeiksi. Kuumenna kerma kattilassa ja lisää siihen sokerit ja sitruunanmehu. Liuota puristetut liivatteet kerman sekaan ja anna seoksen jäähtyä hiukan.Yhdistä kermaseos vaahdotettuun vaniljakastike-jogurttiseokseen ja jaa annosastioihin. Anna hyytyä viileässä mielellään yön yli.Pese ja pilko hedelmät annospaloiksi. Poista viinirypäleiden siemenet. Pane hedelmäpalat kulhoon ja kaada päälle säilykepersikoiden liemi ja sitruunanmehu. Jaa hedelmäseos vaniljahyytelön päälle ennen tarjoamista.
Hedelmäinen pannacotta
Hedelmäisessä pannacotassa on vaniljakastiketta ja ruoanvalmistusjogurttia – ja paljon hedelmäisiä makuja. Tämä jälkiruoka sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 1/2 dl | vaahtoutuvaa vaniljakastiketta |
| 1 dl | ruoanvalmistusjogurttia |
| 1 dl | kuohukermaa |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 3 kpl | liivatelehteä |
Päälle: | |
| 1 kpl | (410/235 g) säilykepersikoita ja puolet liemestä |
| 15 kpl | ananaskirsikkaa |
| 10 kpl | tummaa viinirypälettä |
| 2 kpl | kiivihedelmää |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
Valmistus
- 1
Vaahdota vaniljakastike ja yhdistä se jogurttiin. Liota liivatteet kylmässä vedessä pehmeiksi. Kuumenna kerma kattilassa ja lisää siihen sokerit ja sitruunanmehu. Liuota puristetut liivatteet kerman sekaan ja anna seoksen jäähtyä hiukan.Yhdistä kermaseos vaahdotettuun vaniljakastike-jogurttiseokseen ja jaa annosastioihin. Anna hyytyä viileässä mielellään yön yli.Pese ja pilko hedelmät annospaloiksi. Poista viinirypäleiden siemenet. Pane hedelmäpalat kulhoon ja kaada päälle säilykepersikoiden liemi ja sitruunanmehu. Jaa hedelmäseos vaniljahyytelön päälle ennen tarjoamista.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












