Hedelmäinen pannacotta

Hedelmäisessä pannacotassa on vaniljakastiketta ja ruoanvalmistusjogurttia – ja paljon hedelmäisiä makuja. Tämä jälkiruoka sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 1/2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 dlruoanvalmistusjogurttia
1 dlkuohukermaa
1 tlvaniljasokeria
2 rklsitruunamehua
3 kplliivatelehteä

Päälle:

1 kpl(410/235 g) säilykepersikoita ja puolet liemestä
15 kplananaskirsikkaa
10 kpltummaa viinirypälettä
2 kplkiivihedelmää
1 kplsitruunan mehu

Valmistus

  1. 1

    Vaahdota vaniljakastike ja yhdistä se jogurttiin. Liota liivatteet kylmässä vedessä pehmeiksi. Kuumenna kerma kattilassa ja lisää siihen sokerit ja sitruunanmehu. Liuota puristetut liivatteet kerman sekaan ja anna seoksen jäähtyä hiukan.Yhdistä kermaseos vaahdotettuun vaniljakastike-jogurttiseokseen ja jaa annosastioihin. Anna hyytyä viileässä mielellään yön yli.Pese ja pilko hedelmät annospaloiksi. Poista viinirypäleiden siemenet. Pane hedelmäpalat kulhoon ja kaada päälle säilykepersikoiden liemi ja sitruunanmehu. Jaa hedelmäseos vaniljahyytelön päälle ennen tarjoamista.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä