Hedelmäketsuppi | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hedelmäketsuppi

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(410/320 g) säilykepersikoita mehussa
2 kpl
Banaania
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 dl
Valkoviinietikkaa
1 dl
Sokeria
1 1/2 tl
Suolaa
1 tl
Sambal oelek -chilikastiketta
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
Jauhettua kanelia, inkivääriä ja neilikkaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Nosta persikat liemineen kattilaan ja lisää joukkoon paloitellut banaanit, sipulit ja valkosipulinkynnet. Lisää etikka ja loput mausteet. Keitä miedolla lämmöllä ilman kantta noin 30 minuuttia. Soseuta ja jäähdytä. Tarjoa esim. grillatun broilerin tai pihvin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.