Helpot lihapullat - Yhteishyvä

Helpot lihapullat

Helpot lihapullat
Kappaleita
20
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
225°C
Lihapullat maistuvat melkein kaikille! Lihapullien perusohjeella voit valmistaa tavallisia lihapullia, eri tavoin maustamalla saat uusia makuja. Lihapullien kypsennysaika uunissa on vain 15 minuuttia.
Jaa Somessa

Ainekset

1 dl
Vettä
1/2 dl
Korppujauhoja
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Sekoita vesi ja korppujauhot. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Sekoita korppujauhoseokseen sipuli, jauheliha, muna ja mausteet. Pyörittele massasta kostutetuilla käsillä pieniä pyöryköitä. Kypsennä 225-asteisessa uunissa leivinpaperoidulla pellillä noin 15 minuuttia tai paista rasvassa pannulla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.1.2015
Muokattu: 11.1.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g19 g
Proteiinia4 g80 g
Rasvaa5 g106 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj284 5676
Energiaa kcal68 1356

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Vettä

  • 1 tl Suolaa

  • 0,5 tl Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g19 g
Proteiinia4 g80 g
Rasvaa5 g106 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj284 5676
Energiaa kcal68 1356

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Vettä

  • 1 tl Suolaa

  • 0,5 tl Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.