Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo hampurilainen

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Pyöreä hiivaleipä- tai grahamsämpylä
1 - 2 kpl
Maustettua naudan grillipihviä tai jauhelihapihviä
1 kpl
Viipale kerma- tai sulatejuustoa
1 - 2 kpl
Salaatinlehteä
1 - 2 kpl
Viipaletta tomaattia
1 rkl
Kurkkusalaattia tai 1-3 viipaletta kurkkua
2 rkl
Hampurilaiskastiketta tai sinappia, ketsuppia ja majoneesia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise sämpylä kahdeksi tai kolmeksi levyksi. Paista pihvit pannussa molemmin puolin kypsiksi. Pihvejä saa kaupasta paistovalmiina, tai voit tehdä itse pikapihvit jauhelihasta ohjeemme mukaan.Nosta pihvit pannusta ja kuumenna samalla pannulla leipäviipaleet. Viipaloi sillä välin muut ainekset.Asettele leipäpohjalle salaatinlehdet, pihvit, juusto ja kasvikset. Pursota päälle kastiketta ja nosta sämpylähattu päälle. Syö heti.Helpoin hampurilaispihvi2-3 kpl150 g paistijauhelihaaPaistamiseen:1 rkl voitaMaustamiseen:ripaus aromisuolaa ja 1/2 tl mustapippurirouhettaJaa liha suoraan paketista veitsellä kahteen tai kolmeen palaan ja muotoile veitsenterällä kevyesti painellen litteiksi pihveiksi. Kuumenna voi paistinpannussa vaaleanruskeaksi. Paista pihvit siinä molemmin puolin. Mausta ja laita sämpylän väliin.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 16.12.2004
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.