Helppo hampurilainen
Ainekset
Valmistus
Halkaise sämpylä kahdeksi tai kolmeksi levyksi. Paista pihvit pannussa molemmin puolin kypsiksi. Pihvejä saa kaupasta paistovalmiina, tai voit tehdä itse pikapihvit jauhelihasta ohjeemme mukaan.Nosta pihvit pannusta ja kuumenna samalla pannulla leipäviipaleet. Viipaloi sillä välin muut ainekset.Asettele leipäpohjalle salaatinlehdet, pihvit, juusto ja kasvikset. Pursota päälle kastiketta ja nosta sämpylähattu päälle. Syö heti.Helpoin hampurilaispihvi2-3 kpl150 g paistijauhelihaaPaistamiseen:1 rkl voitaMaustamiseen:ripaus aromisuolaa ja 1/2 tl mustapippurirouhettaJaa liha suoraan paketista veitsellä kahteen tai kolmeen palaan ja muotoile veitsenterällä kevyesti painellen litteiksi pihveiksi. Kuumenna voi paistinpannussa vaaleanruskeaksi. Paista pihvit siinä molemmin puolin. Mausta ja laita sämpylän väliin.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.