Helppo hampurilainen

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplpyöreä hiivaleipä- tai grahamsämpylä
1 - 2 kplmaustettua naudan grillipihviä tai jauhelihapihviä
1 kplviipale kerma- tai sulatejuustoa
1 - 2 kplsalaatinlehteä
1 - 2 kplviipaletta tomaattia
1 rklkurkkusalaattia tai 1-3 viipaletta kurkkua
2 rklhampurilaiskastiketta tai sinappia, ketsuppia ja majoneesia

Valmistus

  1. 1

    Halkaise sämpylä kahdeksi tai kolmeksi levyksi. Paista pihvit pannussa molemmin puolin kypsiksi. Pihvejä saa kaupasta paistovalmiina, tai voit tehdä itse pikapihvit jauhelihasta ohjeemme mukaan.Nosta pihvit pannusta ja kuumenna samalla pannulla leipäviipaleet. Viipaloi sillä välin muut ainekset.Asettele leipäpohjalle salaatinlehdet, pihvit, juusto ja kasvikset. Pursota päälle kastiketta ja nosta sämpylähattu päälle. Syö heti.Helpoin hampurilaispihvi2-3 kpl150 g paistijauhelihaaPaistamiseen:1 rkl voitaMaustamiseen:ripaus aromisuolaa ja 1/2 tl mustapippurirouhettaJaa liha suoraan paketista veitsellä kahteen tai kolmeen palaan ja muotoile veitsenterällä kevyesti painellen litteiksi pihveiksi. Kuumenna voi paistinpannussa vaaleanruskeaksi. Paista pihvit siinä molemmin puolin. Mausta ja laita sämpylän väliin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 2.10.2025

Samankaltaisia reseptejä