Helppo hampurilainen - Yhteishyvä

Helppo hampurilainen

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Pyöreä hiivaleipä- tai grahamsämpylä
1 - 2 kpl
Maustettua naudan grillipihviä tai jauhelihapihviä
1 kpl
Viipale kerma- tai sulatejuustoa
1 - 2 kpl
Salaatinlehteä
1 - 2 kpl
Viipaletta tomaattia
1 rkl
Kurkkusalaattia tai 1-3 viipaletta kurkkua
2 rkl
Hampurilaiskastiketta tai sinappia, ketsuppia ja majoneesia

Näin teet

1

Halkaise sämpylä kahdeksi tai kolmeksi levyksi. Paista pihvit pannussa molemmin puolin kypsiksi. Pihvejä saa kaupasta paistovalmiina, tai voit tehdä itse pikapihvit jauhelihasta ohjeemme mukaan.Nosta pihvit pannusta ja kuumenna samalla pannulla leipäviipaleet. Viipaloi sillä välin muut ainekset.Asettele leipäpohjalle salaatinlehdet, pihvit, juusto ja kasvikset. Pursota päälle kastiketta ja nosta sämpylähattu päälle. Syö heti.Helpoin hampurilaispihvi2-3 kpl150 g paistijauhelihaaPaistamiseen:1 rkl voitaMaustamiseen:ripaus aromisuolaa ja 1/2 tl mustapippurirouhettaJaa liha suoraan paketista veitsellä kahteen tai kolmeen palaan ja muotoile veitsenterällä kevyesti painellen litteiksi pihveiksi. Kuumenna voi paistinpannussa vaaleanruskeaksi. Paista pihvit siinä molemmin puolin. Mausta ja laita sämpylän väliin.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 31.1.2019
Jaa Somessa