Anna jäätelön pehmetä hetki huoneenlämmössä.
Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka kelmulla. Murskaa keksit esimerkiksi muovipussissa kaulimella painelemalla.
Painele jäätelö kerroksittain keksimurujen kanssa kakkuvuokaan. Peitä vuoka kelmulla ja pane pakastimeen vähintään tunniksi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
241
1007
15,0 g
9,2 g
21,7 g
21,7 g
—
5,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 paketti (154 g) suklaatäytekeksejä (esim, oreo),
Mintun lehtiä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli