Helppo jäätelökakku | Kakut | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helppo jäätelökakku

Helppo jäätelökakku

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Jäätelöstä ja murennetuista kekseistä syntyy kesän helppo jäätelökakku. Halutessasi voit koristella kakun tuoreilla marjoilla tai hedelmillä.

Ainekset

1 1/2 l
Jäätelöä (kahta eri laatua)
1 kpl
(154 g) suklaatäytekeksejä (esim. oreo)
Mintun lehtiä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Anna jäätelön pehmetä hetki huoneenlämmössä.

1 1/2 l
Jäätelöä (kahta eri laatua)
2

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka kelmulla. Murskaa keksit esimerkiksi muovipussissa kaulimella painelemalla.

1 kpl
(154 g) suklaatäytekeksejä (esim. oreo)
3

Painele jäätelö kerroksittain keksimurujen kanssa kakkuvuokaan. Peitä vuoka kelmulla ja pane pakastimeen vähintään tunniksi.

Mintun lehtiä
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.6.2016
Muokattu: 22.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1007

241

15,0 g

9,2 g

21,7 g

21,7 g

5,0 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti (154 g) suklaatäytekeksejä (esim, oreo),

Mintun lehtiä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli