Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo jäätelökakku

timer-iconNoin 2 tuntia  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta
Uskoisitko, että tarvitset tähän jäätelökakkuun vain kaksi raaka-ainetta? Uskomaton kahden aineksen jäätelökakku syntyy nimittäin yksinkertaisesti jäätelöstä ja täytekekseistä. Yhdistä erilaisia jäätelömakuja ja yllätä ystävät ja perhe kerta toisensa jälkeen uudenlaisella jäätelökakulla.

Ainekset

2 l
jäätelöä (kahta eri makua)
350 g
(1 pkt) tummia täytekeksejä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ota jäätelöstä noin 1 ½ litraa huoneenlämpöön ja anna sen pehmetä hetki. Laita loppu jäätelö takaisin pakastimeen koristelua varten.

2 l
jäätelöä (kahta eri makua)
2

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka (halkaisija 20 cm) kelmulla.

3

Murskaa noin 20 keksiä esimerkiksi muovipussissa kaulimella painelemalla.

350 g
(1 pkt) tummia täytekeksejä
4

Painele jäätelö ja keksimurut kerroksittain kakkuvuokaan. Peitä vuoka kelmulla ja pane pakastimeen vähintään tunniksi.

5

Tee koristeluun säästetystä jäätelöstä jäätelökauhalla palloja. Koristele kakku lopuilla kekseillä ja jäätelöpalloilla.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 28.6.2016
|
Muokattu: 18.6.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

367

1535

20,6 g

12,4 g

40,2 g

31,0 g

0,4 g

4,9 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli