Anna jäätelön pehmetä hetki huoneenlämmössä.
Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka kelmulla. Murskaa keksit esimerkiksi muovipussissa kaulimella painelemalla.
Painele jäätelö kerroksittain keksimurujen kanssa kakkuvuokaan. Peitä vuoka kelmulla ja pane pakastimeen vähintään tunniksi.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1007
241
15,0 g
9,2 g
21,7 g
21,7 g
—
5,0 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 paketti (154 g) suklaatäytekeksejä (esim, oreo),
Mintun lehtiä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli