Ota jäätelöstä noin 1 ½ litraa huoneenlämpöön ja anna sen pehmetä hetki. Laita loppu jäätelö takaisin pakastimeen koristelua varten.
Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka (halkaisija 20 cm) kelmulla.
Murskaa noin 20 keksiä esimerkiksi muovipussissa kaulimella painelemalla.
Painele jäätelö ja keksimurut kerroksittain kakkuvuokaan. Peitä vuoka kelmulla ja pane pakastimeen vähintään tunniksi.
Tee koristeluun säästetystä jäätelöstä jäätelökauhalla palloja. Koristele kakku lopuilla kekseillä ja jäätelöpalloilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
367
1535
20,6 g
12,4 g
40,2 g
31,0 g
0,4 g
4,9 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli