Helppo karpalo-puolukkapaistos

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Valmista helppo, edullinen ja erityisesti herkullinen jälkiruoka marjoista ja puurohiutaleista. Tarjoa karpalo-puolukkapaistos kuumana ja hieman pehmenneen vaniljajäätelön kera.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 dlkarpaloita
3 dlpuolukoita
1/2 dlsokeria

Pinnalle:

125 gmargariinia
2 dlkaurahiutaleita
2 dlruishiutaleita
1 dlfariinisokeria

Tarjoiluun:

vaniljajäätelöä

Valmistus

  1. 1

    Murskaa karpalot kulhon pohjalla. Sekoita joukkoon puolukat ja sokeri. Levitä marjaseos voideltuun, matalaan uunivuokaan. Sulata rasva, sekoita joukkoon hiutaleet ja fariinisokeri. Levitä seos marjojen päälle. Kypsennä uunissa, keskitasossa 175 asteessa 30 minuuttia eli kunnes kuorrutus on kauniin ruskea. Tarjoa lisänä pehmeää jäätelöä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.11.2025

Samankaltaisia reseptejä