Helppo karpalo-puolukkapaistos - Yhteishyvä

Helppo karpalo-puolukkapaistos

???
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Valmista helppo, edullinen ja erityisesti herkullinen jälkiruoka marjoista ja puurohiutaleista. Tarjoa karpalo-puolukkapaistos kuumana ja hieman pehmenneen vaniljajäätelön kera.
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Karpaloita
3 dl
Puolukoita
1/2 dl
Sokeria

PINNALLE:

125 g
Margariinia
2 dl
Kaurahiutaleita
2 dl
Ruishiutaleita
1 dl
Fariinisokeria

TARJOILUUN:

Vaniljajäätelöä

Näin teet

1

Murskaa karpalot kulhon pohjalla. Sekoita joukkoon puolukat ja sokeri. Levitä marjaseos voideltuun, matalaan uunivuokaan. Sulata rasva, sekoita joukkoon hiutaleet ja fariinisokeri. Levitä seos marjojen päälle. Kypsennä uunissa, keskitasossa 175 asteessa 30 minuuttia eli kunnes kuorrutus on kauniin ruskea. Tarjoa lisänä pehmeää jäätelöä.

Resepti
Riitta Pojanluoma
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa