Helppo karpalo-puolukkapaistos | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Helppo karpalo-puolukkapaistos

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Valmista helppo, edullinen ja erityisesti herkullinen jälkiruoka marjoista ja puurohiutaleista. Tarjoa karpalo-puolukkapaistos kuumana ja hieman pehmenneen vaniljajäätelön kera.

Ruokavaliot

Ainekset

2 dl
Karpaloita
3 dl
Puolukoita
1/2 dl
Sokeria

pinnalle:

125 g
Margariinia
2 dl
Kaurahiutaleita
2 dl
Ruishiutaleita
1 dl
Fariinisokeria

tarjoiluun:

Vaniljajäätelöä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Murskaa karpalot kulhon pohjalla. Sekoita joukkoon puolukat ja sokeri. Levitä marjaseos voideltuun, matalaan uunivuokaan. Sulata rasva, sekoita joukkoon hiutaleet ja fariinisokeri. Levitä seos marjojen päälle. Kypsennä uunissa, keskitasossa 175 asteessa 30 minuuttia eli kunnes kuorrutus on kauniin ruskea. Tarjoa lisänä pehmeää jäätelöä.

Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.