Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo lohiseljanka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Lohifileetä
Pala purjoa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 kpl
Porkkanaa
2 kpl
Lehtisellerinvartta
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Tomaattimurskaa (400 g)
8 dl
Kalalientä
2 kpl
Laakerinlehteä
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Timjamia
2 rkl
Sitruunamehua
1 kpl
Maustekurkku

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa lohi kuutioiksi. Halkaise purjo ja huuhtele hyvin. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet, viipaloi porkkanat ja lehtisellerit. Kuullota kasviksia öljyssä kattilassa muutama minuutti. Lisää tomaattimurska, ja keitä vielä noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon lohikuutiot, sitruunamehu ja mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää kuutioitu kurkku.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.