Helppo pensasmustikka-valkosuklaajuustokakku
Ainekset
POHJA
TÄYTE
Vinkki: Kanelin ja karamellisoidun sokerin makuiset kandisokerikeksit voi korvata esim. digestive- tai kaurakekseillä. Lisää halutessasi pinnalle rouhittua suklaata.
Näin teet
Asettele irtopohjavuoan (halkaisija 20 cm) pohjalle leivinpaperi. Öljyä ja tomusokeroi reunat tai peitä reunat leivinpaperisuikaleella.
Murskaa keksit muovipussissa kaulimella tai monitoimikoneessa. Sulata rasva ja sekoita keksimurun joukkoon. Painele seos kevyesti irtopohjavuoan pohjalle ja nosta jääkaappiin odottamaan.
Huuhtele ja valuta pensasmustikat.
Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Anna jäähtyä hetki. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi ja vatkaa joukkoon tuorejuusto, sokeri sekä sulatettu suklaa. Kääntele lopuksi joukkoon pensasmustikat (jätä reilu desilitra mustikoita koristelua varten).
Kaada seos vuokaan pohjan päälle ja tasoita pinta.
Nosta vuoka peitettynä jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia tai yön yli.
Siirrä juustokakku vuoasta tarjoilulautaselle ja koristele lopuilla pensasmustikoilla.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 34 g | 339 g |
Proteiinia | 5 g | 47 g |
Rasvaa | 32 g | 322 g |
Kuituja | 2 g | 16 g |
Energiaa kj | 1872 | 18719 |
Energiaa kcal | 447 | 4472 |
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 34 g | 339 g |
Proteiinia | 5 g | 47 g |
Rasvaa | 32 g | 322 g |
Kuituja | 2 g | 16 g |
Energiaa kj | 1872 | 18719 |
Energiaa kcal | 447 | 4472 |