Helppo savulohikeitto
30 min (josta 15 min aktiivista)
4 Annosta
Helppo lohikeitto valmistuu hetkessä pakastekasviksista ja kylmäsavulohesta. Pippurikerma tuo keittoon täyteläistä makua.
Ainekset
Valmistus
1
Kiehauta vesi kattilassa. Lisää kasvikset ja liemikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 15 minuuttia.
8 dl
vettä
750 g
(1 ps) peruna & keittokasviksia (pakaste)
2 kpl
kasvisliemikuutiota (gluteenitonta)
2
Viipaloi lohi. Lisää lohi, kerma ja sitruunanmehu keittoon. Kuumenna kiehuvaksi ja viimeistele keitto halutessasi tillillä.
200 g
(2 pkt) kylmäsavulohiviipaleita
2 dl
(1 prk) pippurikermaa
1 rkl
sitruunanmehua
(1 dl tilliä hienonnettuna)
Lisää aiheesta
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 1.7.2024
|Muokattu: 1.7.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
306
1279
14,5 g
6,3 g
24,8 g
4,5 g
2,5 g
15,5 g
4,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(1 dl tilliä hienonnettuna).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli