Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo savulohikeitto

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helppo lohikeitto valmistuu hetkessä pakastekasviksista ja kylmäsavulohesta. Pippurikerma tuo keittoon täyteläistä makua.

Ainekset

750 g
(1 ps) peruna & keittokasviksia (pakaste)
8 dl
vettä
2 kpl
kasvisliemikuutiota (gluteenitonta)
200 g
(2 pkt) kylmäsavulohiviipaleita
2 dl
(1 prk) pippurikermaa
1 rkl
sitruunanmehua
(1 dl tilliä hienonnettuna)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää kasvikset ja liemikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 15 minuuttia.

8 dl
vettä
750 g
(1 ps) peruna & keittokasviksia (pakaste)
2 kpl
kasvisliemikuutiota (gluteenitonta)
2

Viipaloi lohi. Lisää lohi, kerma ja sitruunanmehu keittoon. Kuumenna kiehuvaksi ja viimeistele keitto halutessasi tillillä.

200 g
(2 pkt) kylmäsavulohiviipaleita
2 dl
(1 prk) pippurikermaa
1 rkl
sitruunanmehua
(1 dl tilliä hienonnettuna)
Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 1.7.2024
|
Muokattu: 1.7.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

306

1279

14,5 g

6,3 g

24,8 g

4,5 g

2,5 g

15,5 g

4,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(1 dl tilliä hienonnettuna).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli