Helppo vorschmack

Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 400 g | (naudan) jauhelihaa |
| 1 rkl | öljyä |
| 125 g | (1 rasia) anjovisfileitä |
| 1 kpl | (70 g) tomaattipyreetä |
| 1 kpl | (120 g) smetanaa |
| 1/4 tl | valkopippuria |
- 1.
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori ja kuutioi sipuli ja valkosipuli. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja valkosipuli. Kaada seos kulhoon, lisää anjovikset liemineen sekä tomaattipyree. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
- 2.
Sekoita joukkoon smetana, mausta valkopippurilla. Kypsennä uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Tarjoa vorschmack perunamuusin kanssa.
Helppo vorschmack
arvosana4/5
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 400 g | (naudan) jauhelihaa |
| 1 rkl | öljyä |
| 125 g | (1 rasia) anjovisfileitä |
| 1 kpl | (70 g) tomaattipyreetä |
| 1 kpl | (120 g) smetanaa |
| 1/4 tl | valkopippuria |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori ja kuutioi sipuli ja valkosipuli. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja valkosipuli. Kaada seos kulhoon, lisää anjovikset liemineen sekä tomaattipyree. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
Määrä Ainesosa 1 kpl sipuli 3 kpl valkosipulin kynttä 400 g (naudan) jauhelihaa 1 rkl öljyä 125 g (1 rasia) anjovisfileitä 1 kpl (70 g) tomaattipyreetä - 2
Sekoita joukkoon smetana, mausta valkopippurilla. Kypsennä uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Tarjoa vorschmack perunamuusin kanssa.
Määrä Ainesosa 1 kpl (120 g) smetanaa 1/4 tl valkopippuria
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























