Hillosipulitartar
15 min

Nappaa talteen!
Kolmen aineksen helppo tartarkastike syntyy voileipäpikkelssistä, johon sekoitat hienonnettua hillosipulia ja tuoretta tilliä. Remouladekastiketta muistuttava pikatartar on herkullinen lisuke paistetulle kalalle tai kalapihveille.
| 275 g | (1 tuubi) voileipäpikkelsiä |
| 190 g | (1 prk, 320/190 g) hillosipuleita |
| 1 kpl | (ruukku) tilliä |
- 1.
Purista pikkelsi kulhoon.
- 2.
Valuta hillosipuleista liemi. Hienonna sipulit ja tilli, sekoita pikkelsiin.
- 3.
Tarjoa tartarkastike paistetun kalan tai kalapihvien lisukkeena.
Hillosipulitartar
Kolmen aineksen helppo tartarkastike syntyy voileipäpikkelssistä, johon sekoitat hienonnettua hillosipulia ja tuoretta tilliä. Remouladekastiketta muistuttava pikatartar on herkullinen lisuke paistetulle kalalle tai kalapihveille.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 275 g | (1 tuubi) voileipäpikkelsiä |
| 190 g | (1 prk, 320/190 g) hillosipuleita |
| 1 kpl | (ruukku) tilliä |
Valmistus
- 1
Purista pikkelsi kulhoon.
Määrä Ainesosa 275 g (1 tuubi) voileipäpikkelsiä - 2
Valuta hillosipuleista liemi. Hienonna sipulit ja tilli, sekoita pikkelsiin.
Määrä Ainesosa 190 g (1 prk, 320/190 g) hillosipuleita 1 kpl (ruukku) tilliä - 3
Tarjoa tartarkastike paistetun kalan tai kalapihvien lisukkeena.
Ravintosisältö
364
Energiaa kcal
1525
Energiaa kj
36,8 g
Rasvaa
2,8 g
Tyydyttynyttä rasvaa
7,5 g
Hiilihydraatteja
7,3 g
Sokereita
1,0 g
Kuituja
1,8 g
Proteiinia
1,7 g
Suolaa
364
Energiaa kcal
1525
Energiaa kj
36,8 g
Rasvaa
2,8 g
Tyydyttynyttä rasvaa
7,5 g
Hiilihydraatteja
7,3 g
Sokereita
1,0 g
Kuituja
1,8 g
Proteiinia
1,7 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























