Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
hillosipulitartar, hillosipuliremoulade

Hillosipulitartar

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kolmen aineksen helppo tartarkastike syntyy voileipäpikkelssstä, johon sekoitat hienonnettua hillosipulia ja tuoretta tilliä. Remouladekastiketta muistuttava pikatartar on herkullinen lisuke paistetulle kalalle tai kalapihveille.

Ainekset

275 g
(1 tuubi) voileipäpikkelsiä
190 g
(1 prk, 320/190 g) hillosipuleita
1 kpl
(ruukku) tilliä

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Purista pikkelsi kulhoon.

275 g
(1 tuubi) voileipäpikkelsiä
2

Valuta hillosipuleista liemi. Hienonna sipulit ja tilli, sekoita pikkelsiin.

190 g
(1 prk, 320/190 g) hillosipuleita
1 kpl
(ruukku) tilliä
3

Tarjoa tartarkastike paistetun kalan tai kalapihvien lisukkeena.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 20.9.2022
Muokattu: 20.9.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

364

1525

36,8 g

2,8 g

7,5 g

7,3 g

1,0 g

1,8 g

1,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli