Hillosipulitartar

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Kolmen aineksen helppo tartarkastike syntyy voileipäpikkelssistä, johon sekoitat hienonnettua hillosipulia ja tuoretta tilliä. Remouladekastiketta muistuttava pikatartar on herkullinen lisuke paistetulle kalalle tai kalapihveille.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
275 g(1 tuubi) voileipäpikkelsiä
190 g(1 prk, 320/190 g) hillosipuleita
1 kpl(ruukku) tilliä

Valmistus

  1. 1

    Purista pikkelsi kulhoon.

    MääräAinesosa
    275 g(1 tuubi) voileipäpikkelsiä
  2. 2

    Valuta hillosipuleista liemi. Hienonna sipulit ja tilli, sekoita pikkelsiin.

    MääräAinesosa
    190 g(1 prk, 320/190 g) hillosipuleita
    1 kpl(ruukku) tilliä
  3. 3

    Tarjoa tartarkastike paistetun kalan tai kalapihvien lisukkeena.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Ninna Lindström
20.9.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä