Hunajamarinoitu punasipuli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Hunajamarinoitu punasipuli

Hunajamarinoitu punasipuli

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Marinoiduissa punasipulirenkaissa yhdistyvät etikan hapokkuus ja hunajan makeus. Hunajamarinoitua sipuli sopii niin salaattiin kuin hampurilaisten väliin.

Ainekset

2 kpl
punasipulia
3 rkl
punaviinietikkaa
1 tl
juoksevaa hunajaa
1 tl
sinapinsiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi renkaiksi. Sekoita etikka sipulirenkaisiin. Anna maustua 5 minuuttia.

2 kpl
punasipulia
3 rkl
punaviinietikkaa
2

Sekoita joukkoon hunaja ja sinapinsiemenet. Tarjoa esimerkiksi hampurilaisten välissä.

1 tl
juoksevaa hunajaa
1 tl
sinapinsiemeniä
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 6.11.2019
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

50

12

2,0 g

1,5 g

0,3 g

0,3 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl sinapinsiemeniä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli