Hunajamarinoitu punasipuli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hunajamarinoitu punasipuli

Hunajamarinoitu punasipuli
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Marinoiduissa punasipulirenkaissa yhdistyvät etikan hapokkuus ja hunajan makeus. Hunajamarinoitua sipuli sopii niin salaattiin kuin hampurilaisten väliin.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
punasipulia
3 rkl
punaviinietikkaa
1 tl
juoksevaa hunajaa
1 tl
sinapinsiemeniä

Näin teet

1

Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi renkaiksi. Sekoita etikka sipulirenkaisiin. Anna maustua 5 minuuttia.

2 kpl
punasipulia
3 rkl
punaviinietikkaa
2

Sekoita joukkoon hunaja ja sinapinsiemenet. Tarjoa esimerkiksi hampurilaisten välissä.

1 tl
juoksevaa hunajaa
1 tl
sinapinsiemeniä
Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen
Julkaistu: 6.11.2019
Muokattu: 6.11.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj50 298
Energiaa kcal12 70
RasvaaEi tietojaEi tietoja
Tyydyttynyttä rasvaaEi tietojaEi tietoja
Hiilihydraatteja2.0 g12.0 g
Sokereita1.5 g9.0 g
Kuituja0.3 g2.0 g
Proteiinia0.3 g2.0 g
Suolaa0.0 g0.0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl sinapinsiemeniä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj50 298
Energiaa kcal12 70
RasvaaEi tietojaEi tietoja
Tyydyttynyttä rasvaaEi tietojaEi tietoja
Hiilihydraatteja2.0 g12.0 g
Sokereita1.5 g9.0 g
Kuituja0.3 g2.0 g
Proteiinia0.3 g2.0 g
Suolaa0.0 g0.0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl sinapinsiemeniä

Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.