Hunajamarinoitu punasipuli
15 min (josta 10 min aktiivista)

Nappaa talteen!
Marinoiduissa punasipulirenkaissa yhdistyvät etikan hapokkuus ja hunajan makeus. Hunajamarinoitu sipuli sopii niin salaattiin kuin hampurilaisten väliin.
| 2 kpl | punasipulia |
| 3 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 tl | juoksevaa hunajaa |
| 1 tl | sinapinsiemeniä |
- 1.
Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi renkaiksi. Sekoita etikka sipulirenkaisiin. Anna maustua 5 minuuttia.
- 2.
Sekoita joukkoon hunaja ja sinapinsiemenet. Tarjoa esimerkiksi hampurilaisten välissä.
Hunajamarinoitu punasipuli
Marinoiduissa punasipulirenkaissa yhdistyvät etikan hapokkuus ja hunajan makeus. Hunajamarinoitu sipuli sopii niin salaattiin kuin hampurilaisten väliin.
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | punasipulia |
| 3 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 tl | juoksevaa hunajaa |
| 1 tl | sinapinsiemeniä |
Valmistus
- 1
Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi renkaiksi. Sekoita etikka sipulirenkaisiin. Anna maustua 5 minuuttia.
Määrä Ainesosa 2 kpl punasipulia 3 rkl punaviinietikkaa - 2
Sekoita joukkoon hunaja ja sinapinsiemenet. Tarjoa esimerkiksi hampurilaisten välissä.
Määrä Ainesosa 1 tl juoksevaa hunajaa 1 tl sinapinsiemeniä
Ravintosisältö
12
Energiaa kcal
50
Energiaa kj
—
Rasvaa
—
Tyydyttynyttä rasvaa
2,0 g
Hiilihydraatteja
1,5 g
Sokereita
0,3 g
Kuituja
0,3 g
Proteiinia
0,0 g
Suolaa
12
Energiaa kcal
50
Energiaa kj
—
Rasvaa
—
Tyydyttynyttä rasvaa
2,0 g
Hiilihydraatteja
1,5 g
Sokereita
0,3 g
Kuituja
0,3 g
Proteiinia
0,0 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 tl sinapinsiemeniä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























