Hunajamarinoitu punasipuli

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min (josta 10 min aktiivista)

Marinoiduissa punasipulirenkaissa yhdistyvät etikan hapokkuus ja hunajan makeus. Hunajamarinoitu sipuli sopii niin salaattiin kuin hampurilaisten väliin.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 kplpunasipulia
3 rklpunaviinietikkaa
1 tljuoksevaa hunajaa
1 tlsinapinsiemeniä

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi renkaiksi. Sekoita etikka sipulirenkaisiin. Anna maustua 5 minuuttia.

    MääräAinesosa
    2 kplpunasipulia
    3 rklpunaviinietikkaa
  2. 2

    Sekoita joukkoon hunaja ja sinapinsiemenet. Tarjoa esimerkiksi hampurilaisten välissä.

    MääräAinesosa
    1 tljuoksevaa hunajaa
    1 tlsinapinsiemeniä

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 tl sinapinsiemeniä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
6.11.2019
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä