
Intialainen lihapata
Ainekset
Valmistus
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Laita ne lihan kanssa uunivuokaan. Yhdistä loput aineet lihaseokseen. Kaada vettä päälle niin paljon, että ainekset peittyvät. Hauduta kannen alla uunissa 200 °C:ssa noin 2 tuntia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
199
831
10,0 g
4,3 g
1,7 g
1,5 g
1,7 g
25,0 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
1 rkl Tuoretta inkivääriä raastettuna,
250 g Mangososetta (lastenruoka),
4 dl Vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli