Intialainen lihapata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Intialainen lihapata

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
3 kpl
Valkosipulinkynttä
700 g
Karjalanpaistilihaa
1 rkl
Tuoretta inkivääriä raastettuna
250 g
Mangososetta (lastenruoka)
2 rkl
Mietoa currytahnaa
4 dl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Laita ne lihan kanssa uunivuokaan. Yhdistä loput aineet lihaseokseen. Kaada vettä päälle niin paljon, että ainekset peittyvät. Hauduta kannen alla uunissa 200 °C:ssa noin 2 tuntia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 4.3.2013
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

795

190

9,8 g

4,3 g

1,0 g

0,8 g

0,2 g

24,5 g

1,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

1 rkl Tuoretta inkivääriä raastettuna,

250 g Mangososetta (lastenruoka),

4 dl Vettä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli