Intialainen liharaguu | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Intialainen liharaguu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Naudan ulko- tai kulmapaistia
3 rkl
Öljyä
2 tl
Intialaista mausteseosta
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Porkkana
1/2 tl
Kanelia
1/2 tl
Neilikkaa
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Punainen chili
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 kpl
Tomaattipyrettä
1 1/2 tl
Suolaa
2 kpl
Laakerinlehteä
2 rkl
Mangochutneyta tai omenasosetta
3 dl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi. Kuumenna pannulla 1 rkl öljyä ja ruskista lihat pannulla kahdessa erässä. Nosta lihapalat syrjään ja huuhtele pannu. Kuumenna loput öljystä pannulla. Lisää intialainen mausteseos ja hienonnetut sipulit. Kääntele hetken aikaa ja lisää kuorittu ja pieniksi kuutioitu porkkana. Lisää kaneli, neilikka ja hienonnettu inkivääri. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna pieneksi silpuksi ja nosta pannulle. Lisää loput aineet ja lihapalat pannulle. Anna kiehua hiljalleen kannen alla parin tunnin ajan tai kunnes liha on pehmeää. Lisää tarvittaessa nestettä. Tarjoile basmatiriisin tai perunamuusin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.