Intialainen liharaguu

Nappaa talteen!
| 600 g | naudan ulko- tai kulmapaistia |
| 3 rkl | öljyä |
| 2 tl | intialaista mausteseosta |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | porkkana |
| 1/2 tl | kanelia |
| 1/2 tl | neilikkaa |
| pala tuoretta inkivääriä | |
| 1 kpl | punainen chili |
| 1 kpl | tomaattimurskaa |
| 1 kpl | tomaattipyrettä |
| 1 1/2 tl | suolaa |
| 2 kpl | laakerinlehteä |
| 2 rkl | mangochutneyta tai omenasosetta |
| 3 dl | vettä |
- 1.
Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi. Kuumenna pannulla 1 rkl öljyä ja ruskista lihat pannulla kahdessa erässä. Nosta lihapalat syrjään ja huuhtele pannu. Kuumenna loput öljystä pannulla. Lisää intialainen mausteseos ja hienonnetut sipulit. Kääntele hetken aikaa ja lisää kuorittu ja pieniksi kuutioitu porkkana. Lisää kaneli, neilikka ja hienonnettu inkivääri. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna pieneksi silpuksi ja nosta pannulle. Lisää loput aineet ja lihapalat pannulle. Anna kiehua hiljalleen kannen alla parin tunnin ajan tai kunnes liha on pehmeää. Lisää tarvittaessa nestettä. Tarjoile basmatiriisin tai perunamuusin kanssa.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | naudan ulko- tai kulmapaistia |
| 3 rkl | öljyä |
| 2 tl | intialaista mausteseosta |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | porkkana |
| 1/2 tl | kanelia |
| 1/2 tl | neilikkaa |
| pala tuoretta inkivääriä | |
| 1 kpl | punainen chili |
| 1 kpl | tomaattimurskaa |
| 1 kpl | tomaattipyrettä |
| 1 1/2 tl | suolaa |
| 2 kpl | laakerinlehteä |
| 2 rkl | mangochutneyta tai omenasosetta |
| 3 dl | vettä |
Valmistus
- 1
Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi. Kuumenna pannulla 1 rkl öljyä ja ruskista lihat pannulla kahdessa erässä. Nosta lihapalat syrjään ja huuhtele pannu. Kuumenna loput öljystä pannulla. Lisää intialainen mausteseos ja hienonnetut sipulit. Kääntele hetken aikaa ja lisää kuorittu ja pieniksi kuutioitu porkkana. Lisää kaneli, neilikka ja hienonnettu inkivääri. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna pieneksi silpuksi ja nosta pannulle. Lisää loput aineet ja lihapalat pannulle. Anna kiehua hiljalleen kannen alla parin tunnin ajan tai kunnes liha on pehmeää. Lisää tarvittaessa nestettä. Tarjoile basmatiriisin tai perunamuusin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























