Intialainen tikka | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Intialainen tikka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Broilerin fileetä

marinadi:

Puolikassipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Inkivääriä raastettuna
2 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Valmista garam masala-mausteseosta tai 1 tl currya japuoli teelusikallista chilijauhetta
2 dl
Maustamatonta jogurttia
2 rkl
Sokeria
Suolaa

lisäksi:

Puisia varrastikkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa broilerinliha pituussuunnassa viipaleiksi ja pujota kostutettuihin puuvarrastikkuihin. Pane vartaat laakeaan, reunalliseen astiaan. Sekoita marinadin aineet keskenään. Kaada marinadi vartaiden päälle ja anna maustua mielellään seuraavaan päivään. Grillaa tai paista vartaat kypsiksi uunissa 200 asteessa. Tarjoa riisin, karrilla maustetun kastikkeen ja keitettyjen vihannesten kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.