Intialainen tikka

Nappaa talteen!
| 4 kpl | broilerin fileetä |
| Marinadi: | |
|---|---|
| puolikassipuli | |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | inkivääriä raastettuna |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1 rkl | valmista garam masala-mausteseosta tai 1 tl currya japuoli teelusikallista chilijauhetta |
| 2 dl | maustamatonta jogurttia |
| 2 rkl | sokeria |
| suolaa | |
| Lisäksi: | |
| puisia varrastikkuja | |
- 1.
Leikkaa broilerinliha pituussuunnassa viipaleiksi ja pujota kostutettuihin puuvarrastikkuihin. Pane vartaat laakeaan, reunalliseen astiaan. Sekoita marinadin aineet keskenään. Kaada marinadi vartaiden päälle ja anna maustua mielellään seuraavaan päivään. Grillaa tai paista vartaat kypsiksi uunissa 200 asteessa. Tarjoa riisin, karrilla maustetun kastikkeen ja keitettyjen vihannesten kanssa.
Intialainen tikka
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | broilerin fileetä |
Marinadi: | |
| puolikassipuli | |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | inkivääriä raastettuna |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1 rkl | valmista garam masala-mausteseosta tai 1 tl currya japuoli teelusikallista chilijauhetta |
| 2 dl | maustamatonta jogurttia |
| 2 rkl | sokeria |
| suolaa | |
Lisäksi: | |
| puisia varrastikkuja | |
Valmistus
- 1
Leikkaa broilerinliha pituussuunnassa viipaleiksi ja pujota kostutettuihin puuvarrastikkuihin. Pane vartaat laakeaan, reunalliseen astiaan. Sekoita marinadin aineet keskenään. Kaada marinadi vartaiden päälle ja anna maustua mielellään seuraavaan päivään. Grillaa tai paista vartaat kypsiksi uunissa 200 asteessa. Tarjoa riisin, karrilla maustetun kastikkeen ja keitettyjen vihannesten kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





