Intialainen tikka

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplbroilerin fileetä

Marinadi:

puolikassipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 rklinkivääriä raastettuna
2 rklsitruunamehua
1 rklvalmista garam masala-mausteseosta tai 1 tl currya japuoli teelusikallista chilijauhetta
2 dlmaustamatonta jogurttia
2 rklsokeria
suolaa

Lisäksi:

puisia varrastikkuja

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa broilerinliha pituussuunnassa viipaleiksi ja pujota kostutettuihin puuvarrastikkuihin. Pane vartaat laakeaan, reunalliseen astiaan. Sekoita marinadin aineet keskenään. Kaada marinadi vartaiden päälle ja anna maustua mielellään seuraavaan päivään. Grillaa tai paista vartaat kypsiksi uunissa 200 asteessa. Tarjoa riisin, karrilla maustetun kastikkeen ja keitettyjen vihannesten kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä