Intialaista possua - Yhteishyvä

Intialaista possua

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Porsaan sisäfileetä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
2 tl
Garam masala -mausteseosta
1 kpl
Tikka masala -ateriakastiketta (400 g)
1 dl
Turkkilaista jogurttia
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Fariinisokeria

Näin teet

1

Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Poista kalvot ja kuutioi liha. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Ruskista lihat kahdessa erässä pannulla. Lisää lopuksi lihojen joukkoon sipulit ja mausteseos. Kääntele hetki. Lisää ateriakastike. Huuhtele kastikepurkki tilkalla vettä ja lisää se kastikkeeseen jogurtin, soijan ja fariinisokerin kanssa. Keitä kunnes liha on kypsää. Tarjoile esimerkiksi keitetyn basmatiriisin kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g34 g
Proteiinia25 g101 g
Rasvaa27 g106 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj1583 6332
Energiaa kcal378 1512

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 2 tl Garam masala -mausteseosta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g34 g
Proteiinia25 g101 g
Rasvaa27 g106 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj1583 6332
Energiaa kcal378 1512

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 2 tl Garam masala -mausteseosta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Arto Vuohelainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.