Intialaista possua | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Intialaista possua

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porsaan sisäfileetä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
2 tl
Garam masala -mausteseosta
1 kpl
Tikka masala -ateriakastiketta (400 g)
1 dl
Turkkilaista jogurttia
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Fariinisokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Poista kalvot ja kuutioi liha. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Ruskista lihat kahdessa erässä pannulla. Lisää lopuksi lihojen joukkoon sipulit ja mausteseos. Kääntele hetki. Lisää ateriakastike. Huuhtele kastikepurkki tilkalla vettä ja lisää se kastikkeeseen jogurtin, soijan ja fariinisokerin kanssa. Keitä kunnes liha on kypsää. Tarjoile esimerkiksi keitetyn basmatiriisin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1583

378

26,5 g

8,5 g

8,5 g

6,5 g

0,8 g

25,3 g

2,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

2 tl Garam masala -mausteseosta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli