Intialaista possua

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gporsaan sisäfileetä
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklöljyä
2 tlgaram masala -mausteseosta
1 kpltikka masala -ateriakastiketta (400 g)
1 dlturkkilaista jogurttia
1 rklsoijakastiketta
1 rklfariinisokeria

Valmistus

  1. 1

    Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Poista kalvot ja kuutioi liha. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Ruskista lihat kahdessa erässä pannulla. Lisää lopuksi lihojen joukkoon sipulit ja mausteseos. Kääntele hetki. Lisää ateriakastike. Huuhtele kastikepurkki tilkalla vettä ja lisää se kastikkeeseen jogurtin, soijan ja fariinisokerin kanssa. Keitä kunnes liha on kypsää. Tarjoile esimerkiksi keitetyn basmatiriisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Valkosipulinkynsi, 2 tl Garam masala -mausteseosta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä