Sekoita maito, korppujauhot, kananmuna ja parmesaaniraaste. Anna turvota 5 minuuttia. Sekoita joukkoon jauheliha, hienonnetut yrtit, raastettu valkosipulinkynsi ja suola. Sekoita tasaiseksi massaksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin leivinpaperoidulle pellille soikea mureke.
Sekoita kulhossa paseerattu tomaatti, tomaattisose ja mausteet. Valuta murekkeen päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla noin 25 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
318
1331
23,8 g
9,8 g
5,5 g
1,8 g
0,5 g
20,5 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Parmesaaniraastetta,
Valkosipulinkynsi,
0,5 tl Suolaa,
2 rkl Tomaattisosetta,
0,5 tl Sokeria,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
1 dl Juustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli