Italialainen makkarapasta
15 min

Nappaa talteen!
| 300 g | makkaraa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 rkl | öljyä |
| 200 g | (pakaste)parsakaalia pieninä nuppuina |
| 1 kpl | napolinpata-aineksia |
| 1 rkl | sinappia |
| 1 rkl | ketsuppia |
| 7 dl | vettä |
| 2 dl | kevytruokakermaa |
| 2 dl | (ruis)pastaa |
| suolaa tarvittaessa | |
| lisäksi persiljaa |
- 1.
(Kuori ja) paloittele makkara. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa, paista makkaroita ja sipulia öljyssä muutama minuutti. Lisää parsakaali, jatka muutama minuutti. Lisää pata-ainekset, sinappi, ketsuppi, vesi ja ruokakerma ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää pasta ja jatka, kunnes pasta on kypsää. Mausta tarvittaessa suolalla. Hienonna pinnalle tuoretta persiljaa.
Italialainen makkarapasta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | makkaraa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 rkl | öljyä |
| 200 g | (pakaste)parsakaalia pieninä nuppuina |
| 1 kpl | napolinpata-aineksia |
| 1 rkl | sinappia |
| 1 rkl | ketsuppia |
| 7 dl | vettä |
| 2 dl | kevytruokakermaa |
| 2 dl | (ruis)pastaa |
| suolaa tarvittaessa | |
| lisäksi persiljaa |
Valmistus
- 1
(Kuori ja) paloittele makkara. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa, paista makkaroita ja sipulia öljyssä muutama minuutti. Lisää parsakaali, jatka muutama minuutti. Lisää pata-ainekset, sinappi, ketsuppi, vesi ja ruokakerma ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää pasta ja jatka, kunnes pasta on kypsää. Mausta tarvittaessa suolalla. Hienonna pinnalle tuoretta persiljaa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












