Italialainen makkarapasta
15 min
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
(Kuori ja) paloittele makkara. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa, paista makkaroita ja sipulia öljyssä muutama minuutti. Lisää parsakaali, jatka muutama minuutti. Lisää pata-ainekset, sinappi, ketsuppi, vesi ja ruokakerma ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää pasta ja jatka, kunnes pasta on kypsää. Mausta tarvittaessa suolalla. Hienonna pinnalle tuoretta persiljaa.
Lisää aiheesta
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
|Muokattu: 1.4.2022
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.