Italialainen makkarapasta

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gmakkaraa
1 kplsipuli
2 rklöljyä
200 g(pakaste)parsakaalia pieninä nuppuina
1 kplnapolinpata-aineksia
1 rklsinappia
1 rklketsuppia
7 dlvettä
2 dlkevytruokakermaa
2 dl(ruis)pastaa
suolaa tarvittaessa
lisäksi persiljaa

Valmistus

  1. 1

    (Kuori ja) paloittele makkara. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa, paista makkaroita ja sipulia öljyssä muutama minuutti. Lisää parsakaali, jatka muutama minuutti. Lisää pata-ainekset, sinappi, ketsuppi, vesi ja ruokakerma ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää pasta ja jatka, kunnes pasta on kypsää. Mausta tarvittaessa suolalla. Hienonna pinnalle tuoretta persiljaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä