Italialainen makkarapasta - Yhteishyvä

Italialainen makkarapasta

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Makkaraa
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
200 g
(pakaste)parsakaalia pieninä nuppuina
1 kpl
Napolinpata-aineksia
1 rkl
Sinappia
1 rkl
Ketsuppia
7 dl
Vettä
2 dl
Kevytruokakermaa
2 dl
(ruis)pastaa
Suolaa tarvittaessa
Lisäksi persiljaa

Näin teet

1

(Kuori ja) paloittele makkara. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa, paista makkaroita ja sipulia öljyssä muutama minuutti. Lisää parsakaali, jatka muutama minuutti. Lisää pata-ainekset, sinappi, ketsuppi, vesi ja ruokakerma ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää pasta ja jatka, kunnes pasta on kypsää. Mausta tarvittaessa suolalla. Hienonna pinnalle tuoretta persiljaa.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa