Italialainen makkarapasta | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Italialainen makkarapasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Makkaraa
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
200 g
(pakaste)parsakaalia pieninä nuppuina
1 kpl
Napolinpata-aineksia
1 rkl
Sinappia
1 rkl
Ketsuppia
7 dl
Vettä
2 dl
Kevytruokakermaa
2 dl
(ruis)pastaa
Suolaa tarvittaessa
Lisäksi persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

(Kuori ja) paloittele makkara. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa, paista makkaroita ja sipulia öljyssä muutama minuutti. Lisää parsakaali, jatka muutama minuutti. Lisää pata-ainekset, sinappi, ketsuppi, vesi ja ruokakerma ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää pasta ja jatka, kunnes pasta on kypsää. Mausta tarvittaessa suolalla. Hienonna pinnalle tuoretta persiljaa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.