Itämainen papupata - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Itämainen papupata

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Punainen paprika
1 tl
Juustokuminaa
1/2 tl
Jauhettua korianteria
1 kpl
(410 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
1 kpl
(400 /265 g) esikeitettyjä kikherneitä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
6 kpl
Kuivattua aprikoosia
4 rkl
Pinjansiemeniä
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita korkealaitaisessa kasarissa öljyssä hetken aikaa.Halkaise paprika ja poista kanta ja siemenet. Lisää paprikat ja mausteet kasariin ja kääntele hetken. Lisää joukkoon pavut kastikkeineen, valutetut ja huuhdellut kikherneet, tomaattimurska ja pilkotut aprikoosit. Anna padan hautua hiljalleen noin 10 minuuttia.Lisää joukkoon lopuksi pinjansiemenet ja hienonnettu persilja. Tarjoa höyryävän kuumana esim. tuoreen leivän kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 13.2.2012
Muokattu: 30.9.2019