Itämainen papupata

Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 tl | juustokuminaa |
| 1/2 tl | jauhettua korianteria |
| 1 kpl | (410 g) kidneypapuja chilikastikkeessa |
| 1 kpl | (400 /265 g) esikeitettyjä kikherneitä |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 6 kpl | kuivattua aprikoosia |
| 4 rkl | pinjansiemeniä |
| 2 rkl | hienonnettua persiljaa |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita korkealaitaisessa kasarissa öljyssä hetken aikaa.Halkaise paprika ja poista kanta ja siemenet. Lisää paprikat ja mausteet kasariin ja kääntele hetken. Lisää joukkoon pavut kastikkeineen, valutetut ja huuhdellut kikherneet, tomaattimurska ja pilkotut aprikoosit. Anna padan hautua hiljalleen noin 10 minuuttia.Lisää joukkoon lopuksi pinjansiemenet ja hienonnettu persilja. Tarjoa höyryävän kuumana esim. tuoreen leivän kanssa.
Itämainen papupata
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 tl | juustokuminaa |
| 1/2 tl | jauhettua korianteria |
| 1 kpl | (410 g) kidneypapuja chilikastikkeessa |
| 1 kpl | (400 /265 g) esikeitettyjä kikherneitä |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 6 kpl | kuivattua aprikoosia |
| 4 rkl | pinjansiemeniä |
| 2 rkl | hienonnettua persiljaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita korkealaitaisessa kasarissa öljyssä hetken aikaa.Halkaise paprika ja poista kanta ja siemenet. Lisää paprikat ja mausteet kasariin ja kääntele hetken. Lisää joukkoon pavut kastikkeineen, valutetut ja huuhdellut kikherneet, tomaattimurska ja pilkotut aprikoosit. Anna padan hautua hiljalleen noin 10 minuuttia.Lisää joukkoon lopuksi pinjansiemenet ja hienonnettu persilja. Tarjoa höyryävän kuumana esim. tuoreen leivän kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























