Itämainen papupata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Itämainen papupata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Punainen paprika
1 tl
Juustokuminaa
1/2 tl
Jauhettua korianteria
1 kpl
(410 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
1 kpl
(400 /265 g) esikeitettyjä kikherneitä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
6 kpl
Kuivattua aprikoosia
4 rkl
Pinjansiemeniä
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita korkealaitaisessa kasarissa öljyssä hetken aikaa.Halkaise paprika ja poista kanta ja siemenet. Lisää paprikat ja mausteet kasariin ja kääntele hetken. Lisää joukkoon pavut kastikkeineen, valutetut ja huuhdellut kikherneet, tomaattimurska ja pilkotut aprikoosit. Anna padan hautua hiljalleen noin 10 minuuttia.Lisää joukkoon lopuksi pinjansiemenet ja hienonnettu persilja. Tarjoa höyryävän kuumana esim. tuoreen leivän kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 13.2.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.