Itämainen papupata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 rkloliiviöljyä
1 kplpunainen paprika
1 tljuustokuminaa
1/2 tljauhettua korianteria
1 kpl(410 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
1 kpl(400 /265 g) esikeitettyjä kikherneitä
1 kpl(400 g) tomaattimurskaa
6 kplkuivattua aprikoosia
4 rklpinjansiemeniä
2 rklhienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita korkealaitaisessa kasarissa öljyssä hetken aikaa.Halkaise paprika ja poista kanta ja siemenet. Lisää paprikat ja mausteet kasariin ja kääntele hetken. Lisää joukkoon pavut kastikkeineen, valutetut ja huuhdellut kikherneet, tomaattimurska ja pilkotut aprikoosit. Anna padan hautua hiljalleen noin 10 minuuttia.Lisää joukkoon lopuksi pinjansiemenet ja hienonnettu persilja. Tarjoa höyryävän kuumana esim. tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä