Itämainen tikkuliha - Yhteishyvä

Itämainen tikkuliha

Itämainen tikkuliha
Kappaleita
4
Ruokavalio
Itämaiseen tapaan maustettu liha maistuu riisin tai nuudelien kanssa. Katso myös video inkiväärin käsittelystä.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Porsaanlihasuikaleita
1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Seesamiöljyä
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
3 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 rkl
Hunajaa
Pala purjon vihreää osaa
1/4 - 1/2 kpl
Punaista chiliä

Näin teet

1

Ruskista lihat öljyissä pannulla. Raasta joukkoon hieman inkivääriä ja valkosipulia. Sekoita pannulle soijakastike ja hunaja. Leikkaa purjon vihreästä osasta ja halkaistusta chilistä ohuen ohuita suikaleita. Nostele suikaleet lihan joukkoon.

Tarjoile riisin tai nuudeleiden kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2014
Muokattu: 19.12.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g21 g
Proteiinia20 g78 g
Rasvaa17 g68 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1045 4178
Energiaa kcal250 998

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rkl Seesamiöljyä

  • Pala tuoretta inkivääriä

  • Valkosipulinkynsi

  • Pala purjon vihreää osaa

  • Punaista chiliä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g21 g
Proteiinia20 g78 g
Rasvaa17 g68 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj1045 4178
Energiaa kcal250 998

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rkl Seesamiöljyä

  • Pala tuoretta inkivääriä

  • Valkosipulinkynsi

  • Pala purjon vihreää osaa

  • Punaista chiliä

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.