Itämainen tikkuliha
4 Kappaletta
Itämaiseen tapaan maustettu liha maistuu riisin tai nuudelien kanssa. Katso myös video inkiväärin käsittelystä.
Ainekset
Valmistus
1
Ruskista lihat öljyissä pannulla. Raasta joukkoon hieman inkivääriä ja valkosipulia. Sekoita pannulle soijakastike ja hunaja. Leikkaa purjon vihreästä osasta ja halkaistusta chilistä ohuen ohuita suikaleita. Nostele suikaleet lihan joukkoon.
Tarjoile riisin tai nuudeleiden kera.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2014
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
250
1045
17,0 g
5,0 g
5,3 g
4,5 g
—
19,5 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Seesamiöljyä,
Pala tuoretta inkivääriä,
Valkosipulinkynsi,
Pala purjon vihreää osaa,
Punaista chiliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli