Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Itämainen tikkuliha

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta
Itämaiseen tapaan maustettu liha maistuu riisin tai nuudelien kanssa. Katso myös video inkiväärin käsittelystä.

Ainekset

400 g
Porsaanlihasuikaleita
1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Seesamiöljyä
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
3 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 rkl
Hunajaa
Pala purjon vihreää osaa
1/4 - 1/2 kpl
Punaista chiliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista lihat öljyissä pannulla. Raasta joukkoon hieman inkivääriä ja valkosipulia. Sekoita pannulle soijakastike ja hunaja. Leikkaa purjon vihreästä osasta ja halkaistusta chilistä ohuen ohuita suikaleita. Nostele suikaleet lihan joukkoon.

Tarjoile riisin tai nuudeleiden kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

250

1045

17,0 g

5,0 g

5,3 g

4,5 g

19,5 g

2,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Seesamiöljyä,

Pala tuoretta inkivääriä,

Valkosipulinkynsi,

Pala purjon vihreää osaa,

Punaista chiliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli