Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Itämaiset broileripiiraat

Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta

Ainekset

500 g
Voi-, lehti- tai torttutaikinalevyä
2 kpl
Kevytsipulia varsineen
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 1/2 tl
Kuivattua inkivääriä
1 rkl
Oliiviöljyä
400 g
Broilerin jauhelihaa
1 dl
Kookoskermaa tai -maitoa
3/4 dl
Makeaa thai chilikastiketta
1/2 tl
Suolaa
1 kpl
Kananmuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa kukin levy kolmeen osaan leveyssuunnassa ja kauli taikinapaloja hieman isommiksi. Painele palat voideltuihin muffinivuokiin, taikina saa tulla yli vuokien reunojen. Hienonna kevätsipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista valkosipulia ja inkivääriä hetki öljyssä. Lisää broilerinjauheliha ja lopussa kevätsipuli ja ruskista kypsäksi. Siirrä paistinpannu levyltä. Sekoita keskenään kookoskerma, chilikastike, suola ja kananmuna ja kaada jauhelihan joukkoon. Kaada jauhelihatäytettä muffinivuokiin. Paista uunin keskitasolla 15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.2.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.