Itämaiset lihapullat | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Itämaiset lihapullat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Naudan-tai lampaanjauhelihaa
1 kpl
Sipuli
4 - 5 kpl
Valkosipulinkynttä
3 - 4 rkl
Silputtua persiljaa
1/2 tl
Hienonnettua korianteria
1/2 tl
Paprikajauhetta
1/2 rkl
Currya
1 dl
Maustamatonta jogurttia
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Suolaa
Sesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita aineet keskenään. Muotoile taikinasta palloja ja pyöräytä ne seesaminsiemenissä.

Paista pannulla öljyssä tai uunissa 225-250 asteessa noin 10-15 minuuttia pyöryköiden koosta riippuen kypsiksi

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.