Itämaiset lihapullat
4 Annosta
|| MunatonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 400 g | naudan-tai lampaanjauhelihaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 4 - 5 kpl | valkosipulinkynttä |
| 3 - 4 rkl | silputtua persiljaa |
| 1/2 tl | hienonnettua korianteria |
| 1/2 tl | paprikajauhetta |
| 1/2 rkl | currya |
| 1 dl | maustamatonta jogurttia |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 tl | suolaa |
| sesaminsiemeniä |
- 1.
Sekoita aineet keskenään. Muotoile taikinasta palloja ja pyöräytä ne seesaminsiemenissä.
Paista pannulla öljyssä tai uunissa 225-250 asteessa noin 10-15 minuuttia pyöryköiden koosta riippuen kypsiksi
Itämaiset lihapullat
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | naudan-tai lampaanjauhelihaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 4 - 5 kpl | valkosipulinkynttä |
| 3 - 4 rkl | silputtua persiljaa |
| 1/2 tl | hienonnettua korianteria |
| 1/2 tl | paprikajauhetta |
| 1/2 rkl | currya |
| 1 dl | maustamatonta jogurttia |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 tl | suolaa |
| sesaminsiemeniä |
Valmistus
- 1
Sekoita aineet keskenään. Muotoile taikinasta palloja ja pyöräytä ne seesaminsiemenissä.
Paista pannulla öljyssä tai uunissa 225-250 asteessa noin 10-15 minuuttia pyöryköiden koosta riippuen kypsiksi
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 29.9.2025





























